Valkó Eszter kisbabát vár

Forrás: RTL Klub -
kisbaba Valkó Eszter terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valkó Eszter és férje, Péter öt évig próbálkoztak, de a gyermekáldás elkerülte őket. Most viszont hatalmas a házaspár öröme, ugyanis jön a baba!

Valkó Eszter és férje hatalmas örömhírről számoltak be: kisbabájuk lesz. Évek óta várnak arra, hogy végre pozitív legyen a terhességi teszt, és most sikerült. Nyárra várják a kicsit, de azt még nem tudják, hogy itthon vagy Hollandiában születik-e majd meg, hiszen Pétert most oda köti a munkája.

Valkó Eszter és párja kisbabát várnak Forrás: RTL Klub

már nem is számoltam, hány hiábavaló beültetés történt.

Péterrel mindig sikerült túllendülniük a nehéz időszakokon.

Sok őszinte beszélgetés és vigasztalás van a hátuk mögött, de most átadhatják magukat az örömnek. „Rengeteg orvosnál jártunk. Ha hallottunk valakiről valami jót, mi is felkerestük” – mondta Eszter. Nem tudják, miért épp most sikerült, ahogy Eszter korán kívül – 44 év – arra sincs magyarázat, miért nem sikerült a többi. Lehet, hogy a környezetváltozás is segített, hiszen férje, Péter egy ideje Hollandiában dolgozik, Eszter pedig, ha csak teheti, meglátogatja. „Jó, hogy jött Petinek ez a hollandiai lehetőség, és ezáltal, azt hiszem, én is felszabadultabb lettem"” – árulta el a boldog kismama. Azt egyelőre nem tudják, hogy kisfiuk vagy kislányuk lesz-e, de ez nem is számít.

Mindegy is, hogy fiú lesz vagy lány, hiszen olyan régóta várunk, vágyunk rá.

Story magazinnak
„Az biztos, hogy a gyerekszobát kint rendezzük be neki, hisz Petit még jó ideig oda köti a munkája, így mi is ott leszünk vele. Együtt lesz a család”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.