Rubint Rékáék karácsonyi közös fotót készíttettek: micsoda kép

Forrás: Instagram/rekarubint -
karácsony Rubint Réka karácsonyi fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Rubint Réka büszkén pózol három gyerekükkel a közös családi karácsonyi fotón, ami nem is csoda, hiszen gyönyörű tinikké cseperedtek gyerekeik. Lara pedig kész nő...

Az idei karácsonyi fotó igen szexire sikeredett a Schobert–Rubint családnál. Réka egy gyönyörű csipkecsodában, Lara pedig egy melltartót teljesen megmutató átlátszó felsőben állt modellt Palácsik Lilla kamerája előtt.

A kommentelők között sokan nehezményezték a fiatal lány bevállalós ruháját, voltak, akik igen erőteljesen fogalmaztak. Bár valóban merész a szett, szerintünk nagyon trendi és szexi.

„Lara felsője tenyleg eleg sok a többiekhez kepes en nem örülnek ha a lanyom ilyet viselne egy karacsonyi fotozason lehet csinos/szep maskepp is es meg olyan nagyonnfiatal bar igaz a fiatalok ezt szeretik de megis na...”

„Lara nagyon szép kis hölgy! De a felső nem alkalomhoz illő! Egy Gálán egy Glamour napon megállná a helyét de itt sajnos nem!”

„Hol a stilus/finom elegancia, illetve ebben az esetben gyermekiesseg? Egy 14 eves kislanyra nem adunk melltartot es atlatszo bodyt..”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Úgy várjuk a karácsonyt❤️❤️❤️

Norbi Update (@norbi_update) által megosztott bejegyzés,

Irigység és depresszió - Ezzel jár, ha karácsonykor posztolsz a közösségi felületekrehttp://www.life.hu/csalad/20181214-irigyseg-es-depresszio-ezzel-jar-ha-karacsonykor-posztolsz-a-facebookra.htmlKarácsony táján könnyen támadhat olyan érzése a gyanútlan netezőnek, hogy rajta kívül mindenki másnál ragyog a lakás, illatozik a saját készítésű halászlé, és meghittség tölti be az otthonokat. Mielőtt azonban átadnánk magunkat az önsajnálat, a keserűség és az irigység érzésének, érdemes egyet hátrébb lépve, kellő távolságból rátekintenünk a fényesre pucolt idővonalakra és látszatéletekre. CsaládOrigoEzen szokott néha veszekedni Csobot Adél és Istenes Bencehttp://www.life.hu/csalad/20181215-ezen-szokott-neha-veszekedni-csobot-adel-es-istenes-bence.htmlCsobot Adél elárulta, mi az oka annak, hogy néha összevesznek kedvesével, Istenes Bencével. CsaládOrigoKarácsonyi gyerekkönyvajánló – Nem csak ünnepi témábanhttp://www.life.hu/csalad/20181214-karacsonyi-gyerekkonyvajanlo-nem-csak-unnepi-temaban.htmlMár alig maradt pár nap, és itt a karácsony. A gyerekek visszaszámolnak, szinte tapintani lehet a bennük lévő izgatottságot, hogy mi várja majd őket a fa alatt. Ez az idő épp elég a kiegészítő meglepetések beszerzésére. Korábban már írtunk arról, miért annyira fontos, hogy a gyermekeknek könyvet (is) adjunk a kezébe, most pedig ezt megtámogatva, olyan könyveket ajánlunk, amelyek témája változatos és érdekes. Egész biztos, hogy meg fogod találni azt, aminek helye van még a csodásan feldíszített fa alatt. CsaládOrigoAngelina Jolie azt mondta gyermekének, hogy Brad Pitt nem is akarta örökbe fogadnihttp://www.life.hu/csalad/20181214-angelina-jolie-azt-mondta-gyermekenek-hogy-brad-pitt-nem-is-akarta-orokbe-fogadni.htmlÚgy tűnik, Angelina Jolie még mindig nem nyugodott bele abba, hogy közös felügyeletet állapítottak meg neki és volt férjének, Brad Pittnek a gyermekelhelyezés során. Egy bennfentes szerint azt mondta örökbe fogadott fiuknak, Paxnak, hogy Brad nem is akarta őt adoptálni. Család--Kiss Ramóna azt fontolgatja, hogy kádban szüli meg a gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20181213-kiss-ramona-fontolgatja-hogy-kadban-szuli-meg-gyermeket.htmlHamarosan megszületik Kiss Ramóna és Lékai Máté első gyermeke, Noé. A pár nagyon várja a baba érkezését, már a szülést tervezgetik. Család--Ez a család minden évben elkészítette a legviccesebb karácsonyi képeslapokathttp://www.life.hu/csalad/20181211-ez-a-csalad-minden-evben-elkeszitette-a-legviccesebb-karacsonyi-kepeslapokat.htmlSzinte nincs olyan család, akik ne csinálnának családi fotót karácsonykor. A képeslapküldés hagyománya azonban már szinte teljesen kiveszett. A Bergeron család igyekszik életben tartani ezt a szokást úgy, hogy évről évre elkészítik a család számára a lehető legviccesebb képeslapokat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.