88 évesen tudta meg az édesanya, hogy a gyermeke nem halt meg a szüléskor: találkoztak

édesanya halál Születés család találkozás gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 70 évig nem látta egymást anya és lánya. Az édesanyának azt mondták a kórházban a szüléskor, hogy meghalt a gyermeke, közben a kicsit örökbe fogadta egy másik család. Most találkoztak újra, amelyet egy szívszorító videón is megörökítettek. 

A 88 éves Genevieve Purinton 1949-ben szülte meg gyermekét házasságon kívül. A gyermekről, Connie Moultroupról az orvosok azt mondták, hogy elhunyt a születés után. A nő ebbe belerokkant, soha többé nem vállalt gyereket, magányosan élte le az életét. Most egy tampai idősek otthonában él.

A most 70 éves Connie tudta, hogy örökbe fogadták, úgy döntött, csináltat egy DNS-tesztet, hátha szerencséje lesz, bár úgy gondolta, már reménytelen, hogy megtalálja az igazi családját – írja a Bors a Fox13-ra hivatkozva.

A teszt azonban sikerrel járt, találtak egy unokanővért, akit fel is hívtak. Azonnal elmondta, hogy Genevieve él és nagyszerű egészségnek örvend. Conne meglátogatta édesanyját az idősek otthonában, amelyről egy megható videó is készült. Most együtt készülnek a karácsonyra, majd utána gondolkodnak el rajta, hogy pereljék-e a kórházat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.