Gyermeket vállalt a pár, akik között 30 év a korkülönbség

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media -
családalapítás család korkülönbség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 24 éves nő elárulta, milyen is a kapcsolata gyermeke apjával, a nála 30 évvel idősebb férjével.

A 24 esztendős Wesleigh nemrég egy gyermekkel ajándékozta meg a férjét, az 54 éves Vince-t. Az emberek többsége meg van róla győződve, hogy a nő csak a pénzéért van együtt a férfival, holott erről szó sincs, nagyon szeretik egymást.

A pár három éve van együtt, Vince-nek előző kapcsolatából már van egy nagyfia.

Wesleigh mindig is idősebb férfiakat keresett, hiszen, mint mondja, arra vágyik, hogy a párja védelmezze, megóvja őt mindentől. Édesapját korán elvesztette, és bízott benne, hogy párja majd kitölti ezt az űrt.

A nő elárulta, az együttlétek is sokkal jobbak egy tapasztaltabb férfival.

A szex egyértelműen jobb egy idősebb férfival. Ezt soha nem fogod megkapni egy veled egykorútól. A nők nagyon összetettek, és a fiatalabbak nem tudják, mire is vágysz igazán."

A boldog család Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media

A férfi elárulta, soha nem volt még ilyen fiatal barátnője.

Éreztem, hogy hiányzik valami a korábbi házasságomból. Sejtettem, hogy ezt egy fiatalabb lány fogja pótolni, de szinte észre sem vettem, milyen hamar beleszerettem Wesleigh-be."

A pár elmesélte, rosszulesik nekik, hogy ismeretlenek furcsán néznek rájuk. Mint mondják, ha valami kissé eltér az általánostól és a megszokottól, azon valamiért mindig fennakadnak az emberek. Ők azonban igyekeznek nem tudomásul venni, és csak a saját boldogságukra koncentrálnak - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.