Csisztu Zsuzsa és családja már javában készül az ünnepekre

Forrás: Facebook / Csisztu Zsuzsa -
karácsony gyerekek család Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa elárulta, hogyan zajlik náluk a karácsony.

Csisztu Zsuzsa a FEM3 vendégeként mesélt arról, hogyan is telik náluk az év utolsó hónapja. Gyermekei között összesen hat esztendő van, és a kisebbik fia, Adrián a mai napig hisz a Télapóban. A csinos tévés elárulta, a karácsony náluk egy igazi nagy családi ünnep, míg a szentestét viszonylag szűk körben töltik, a következő napokban hozzájuk látogatnak el a rokonok, barátok.

A férjem szülei szoktak hozzánk csatlakozni, így általában hatosban töltjük a szentestét. Utána indul meg a „tatárjárás", jönnek hozzánk nagyon kedves barátok, családtagok. Többnyire hozzánk jönnek, mert a gyerekek még kicsik, nálunk nagy karácsonyfa van, hatalmas a készülődés, sütök-főzök."

Pumped Gabo megcsinálta: a Föld két féltekéjére tette heréithttp://www.life.hu/sztarok/20181206-pumped-gabo-megcsinalta-a-fold-ket-feltekejere-tette-hereit.htmlÚgy tűnik, nagy tettet hajtott végre Pumped Gabo. Legalább az Instagram-oldalára feltöltött videóhoz azt írta: történelmi pillanat. Ennek a nagy dolognak pedig nem máshoz van köze, mint a heréihez. TV + Sztárok--Palik László visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20181206-palik-laszlo-visszater-a-kepernyore.htmlPalik László visszatér: ő vezeti a TV2 hamarosan induló Exatlon Hungary című műsorát. TV + SztárokOrigoMikulásruhában szexiznek a magyar celebnők: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-mikulas-ruhaban-szexiznek-a-magyar-celebnok.htmlA magyar celebhölgyek még decemberben is szexiznek: mikulásruhába bújva mutatták meg idomaikat. Nézzük, kik azok, akik idén a legdögösebbek voltak! TV + SztárokOrigoLeszbikus szerelmével kapták le Demi Moore-thttp://www.life.hu/sztarok/20181206-leszbikus-szerelmevel-kaptak-le-demi-mooret.htmlLesifotósok kapták le Demi Moore-t és állítólagos leszbikus szerelmét. TV + Sztárok--Rubint Rékához hamarabb érkezett a Mikulás, gyönyörű ajándékot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-rubint-rekahoz-hamarabb-erkezett-a-mikulas-gyonyoru-ajandekot-kapott.htmlHamarabb érkezett a Mikulás Rubint Rékához. Nagyon megörült a gyönyörű ajándéknak. TV + SztárokOrigoGregor Bernadett vallomása: így érzi magát a válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gregor-bernadett-vallomasa-igy-erzi-magat-a-valasa-utan.htmlPár hónapja bombaként robbant a hír, hogy Gregor Bernadett ismét válik, tönkrement a Szarvas Attila színésszel kötött házassága. A 46 éves színésznő most a Blikknek arról vallott, hogy érzi magát ismét egyedül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.