Ralphie Waplington még csak 1 éves, de milliókat keres influenszerként

termékek pénz milliók Ralphie Waplington influenszer Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy-Britanniában élő Ralphie Waplington még csak 1 éves, de máris milliókat keres. Édesanyja szerint fia máris modell és influenszer, rengeteg fényképet készítenek róla, és minden napra másik babakocsija van.

Nehéz elhinni, de az 1 éves Ralphie Waplington máris több mint 10 ezer fontot, azaz 3,5 millió forintnál is többet keresett már. Édesanyja, Stacey Woodhams azt mondja, fia máris modell és influenszer, egy ügynökség képviseli őt.

Ő maga csinált a fiából véleményvezért az Instagramra feltöltött képeikkel. Mint mondta: a rokonoknak sem engedi, hogy posztoljanak a gyermekről anélkül, hogy ő jóvá ne hagyná a képeket - írja a The Sun.

"Ha olyan kép készül róla, amelyen mackóruhát visel, az arca maszatos, a haja kócos, az nem illik azokhoz a márkákhoz, amelyeket képvisel" - fogalmazott az édesanya.

Mint mondta: rengeteget dolgoztak azért, hogy elérjék, amijük van, mindezt a gyermek érdekében. Ralphie ugyanis világmárkákat képvisel, minden napra más babakocsija van, a játékokra és a bútorokra sincs gondjuk.

Stacey pedig azt is elárulta, hogy második gyermeket is terveznek, úgy vette észre, nagy a kereslet a gyermek influenszerekre.

Ismerd meg a világ 8 legbefolyásosabb családjáthttp://www.life.hu/csalad/20181203-ismerd-meg-a-vilag-8-legbefolyasosabb-csaladjat-rothschild-rockefeller.htmlNem lehet tagadni, hogy vannak olyanok, akiknek a világ politikai, gazdasági és pénzügyi szektoraiban meghatározó szerepük van. A legtöbb ilyen ember pedig egy-egy meghatározó család, dinasztia tagja. Most őket mutatjuk be. Velük kapcsolatban rengeteg összeesküvés-elmélet kering, de mi az aktuális helyzetükkel és a befolyásuk megalapozásával fogunk foglalkozni. CsaládOrigoA legütősebb karácsonyi ajándékok kávérajongóknakhttp://www.life.hu/csalad/20181203-a-legjobb-karacsonyi-ajandekok-kaverajongoknak.htmlAzt hihetnéd, hogy egy kávérajongónak egyszerű karácsonyi ajándékot adni, pedig ez koránt sincs így. Számtalan tényezőn elbukhatsz, de mi most egy kis összefoglalóval segítünk, hogy valódi mosolyt láss az ajándékcsomag kinyitása után. CsaládOrigoMegszületett Eddie Murphy tízedik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20181204-megszuletett-eddie-murphy-tizedik-gyermeke.htmlTizedszer is apa lett Eddie Murphy. A filmsztár kisfiának Paige Butcher ausztrál modell az édesanyja.Család--Jordán Adél fia színész akar lenni, az édesanya aggódik emiatthttp://www.life.hu/csalad/20181203-jordan-adel-fia-szinesz-akar-lenni-az-edesanya-aggodik-emiatt.htmlSzínész szeretne lenni Jordán Adél fia, amit a színészcsaládból származó édesanya aggodalommal fogadott. Szeretné, ha 8 éves fia meggondolná magát. Család--Meghan hercegné testvére, Tyler Dooley hiányolja a nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20181203-meghan-hercegne-testvere-tyler-dooley-hianyolja-a-noveret.htmlMég mindig nem mentes a botrányoktól Meghan hercegné családja. Most testvére, Tyler Dooley tálalt ki. Azt mondja: nagyon hiányzik neki a nővére, amióta a királyi család tagja, egyáltalán nem tudnak vele kapcsolatba lépni. Család--Kulcsár Edina gyerekkori képet osztott meg magárólhttp://www.life.hu/csalad/20181203-kulcsar-edina-gyerekkori-kepet-osztott-meg-magarol.htmlKulcsár Edina megmutatta rajongóinak, hogyan nézett ki kislányként: elképesztően cuki volt! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.