Egy Diana hercegnéhez közel álló asztrológus elárulta, mikor születhet Harry herceg gyermeke

Forrás: AFP/Julian Smith -
Születés Diana hercegné Meghan hercegné család gyermek Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debbie Frank Diana hercegné személyi asztrológusának vallja magát. Azt állítja, hogy már most meg tudja jósolni, hogy mikor születik meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke. 

Ahogy Katalin hercegné esetében, úgy Meghan hercegnéről sem árulja el a királyi család, hogy hány hetes várandós, és azt sem, hogy mikor születik meg a gyermek. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy tavasszal érkezik majd Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke.

Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeküket várják Forrás: AFP/Julian Smith

A The Sunnak most nyilatkozott Debbie Frank, aki Diana hercegné személyi asztrológusának vallja magát. Azt állítja, hogy elkészítette a hercegné horoszkópját egy hónappal a halála előtt, de azt is mondta, hogy remek érzéke van a királyi csemeték születési időpontjának megjósolásához.

Harry herceg és Meghan hercegné esetében úgy érzi, hogy a baba még április vége előtt megszületik majd. Állítólag azt is megjósolta, hogy György herceg a Rák csillagjegy alatt jön világra, pedig az Oroszlán és a Rák határára várták.

Híres nők, akik nyíltan vállalják, hogy nem akarnak gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20181128-hires-nok-sztarok-akik-nyiltan-vallaljak-hogy-nem-akarnak-gyereket.htmlAzokat a nőket, akik nem terveznek gyermeket vállalni, szokás önzőnek, butának nevezni. Sőt sokan úgy tartják, aki nem szül, az nem is igazi nő. A tudatos gyermektelenséggel korábban már részletesen foglalkoztunk – sok tévhitről rántottuk le a leplet -, most mutatunk néhány példát erre a jelenségre a sztárvilágból is. Család--Amal és George Clooney lesznek Meghan Markle és Harry herceg gyermekének keresztszüleihttp://www.life.hu/csalad/20181129-amal-es-george-clooney-lesznek-meghan-markle-es-harry-herceg-gyermekenek-keresztszulei.htmlAmal és George Clooney lehetnek Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött gyermekének keresztszülei. Család--Megszületett Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20181129-megszuletett-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-kislanya.htmlAz Instagramon jelentette be Kucsera Gábor, hogy megszületett a kislánya, Kucsera Milla. A büszke apuka fotót is mutatott a csöppségről. Család--Megmutatta kisfia arcát Szinetár Dóra - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181128-megmutatta-kisfia-arcat-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra és kisfia, Benjamin a hűvös idő ellenére is kimozdult egy kicsit, séta közben pedig még szelfiztek is egyet. CsaládOrigoFöldes Eszter kisfia, Álmos álmában születetthttp://www.life.hu/csalad/20181128-foldes-eszter-kisfia-almos-almaban-szuletett.htmlFöldes Eszter kisfia júniusban látta meg a napvilágot. A pár örömmel jelentette be a hírt, de többet eddig nem árultak el gyermekükről. Most azonban kiderült, különleges módon született a kicsi. CsaládOrigoTündéri fotót posztolt kislányáról Péter Szabó Szilviahttp://www.life.hu/csalad/20181128-tunderi-fotot-posztolt-kislanyarol-peter-szabo-szilvia.htmlKétéves lett Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.