Constance Hall ausztrál blogger anyatejet itatott a férjével

Forrás: Instagram/Constance Hall -
ausztrál férj anyatej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét közös gyermekük van, de az apa még sosem kóstolta az anyatejet. Ezen sürgősen változtatott az ausztrál blogger, Constance Hall, és itatott férjével egy kanállal.

Már hét gyermeke van Constance Hallnak és férjének, de az anyuka eddig soha nem kóstoltatta meg anyatejét az apukával. A blogger azonban nemrég kipróbáltatta Denim Cooke-kal, milyen ízű is az a tej, amivel a gyermekeit táplálja. Természetesen az apuka reakciójáról a 355 ezer követője sem maradt le.

Constance Hall ausztrál blogger anyatejet itatott férjével Forrás: Instagram/Constance Hall

„Nem olyan édes, mint gondoltam” – mondta az apa, miután egy kanállal megízlelt az anyatejből. Enyhének írta le, majd annyit mondott, szerinte lehetne édesebb. Az erről készült videót Instagram-sztorijában osztotta meg Constance, ami már nem érhető el – írja a Yahoo.

Családon belüli erőszak: minden ötödik magyar nő érintetthttp://www.life.hu/csalad/20181115-csaladon-beluli-eroszak-nane-interju.htmlPár nap múlva kezdetét veszi a 16 Akciónap a Nők Elleni Erőszak Ellen elnevezésű nemzetközi programsorozat. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszak minden formájára, és szolidaritásra buzdítson az áldozatokkal. Az eseménysorozat egyik fő szervezője a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület. Ennek kapcsán a NANE kommunikációs tanácsadójával, Ötvös Veronikával beszélgettem a családon belüli erőszak témájáról. CsaládOrigoEgy éve halt meg Stadler József, fia mesélt a gyermekkorárólhttp://www.life.hu/csalad/20181119-egyeve-halt-meg-stadler-jozsef-fia-meselt-gyermekkorarol.htmlGyermekként élte meg apja elrablását Stadler József fia, Zoltán. A vállalkozó egy éve hunyt el agyvérzésben, Zoltán most a gyermekkoráról és apjáról mesélt. Család--Caramel felesége, Szilágyi Szilvia visszatért az Instagramra, lányukról mutatott fotóthttp://www.life.hu/csalad/20181119-caramel-felesege-szilagyi-szilvia-visszatert-az-instagramra-lanyukrol-mutatott-fotot.htmlCaramel és Szilágyi Szilvia kislányát még áprilisban diagnosztizálták akut limfoid leukémiával. Az édesanyát bántani kezdték követői azért, mert fotókat mutatott beteg gyermekéről, így egy időre eltűnt az Instagramról. Család--Az idei év legszuperebb adventi naptáraihttp://www.life.hu/csalad/20181115-az-idei-ev-legszuperebb-adventi-naptarai-diy.htmlAz adventi kalendárium nem hiányozhat egyetlen kisgyermekes háztartásból sem, ha elérkezik december elseje. A következőkben mutatunk pár valóban egyszerű DIY-s ötletet, de kedvezünk azoknak is, akik inkább készen vennék meg az édes és kedves karácsonyváró meglepetéseket rejtő adventi naptárt. Család--Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia zongorázni tanul - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181118-szinetar-dora-kisfia-es-makranczi-zalan-zongorazni-tanul-foto.htmlSzinetár Dóra nagyon édes fotót osztott meg a kisfiáról: Benjamin éppen zongorázni tanul a felvételen. CsaládOrigoSztárok, akik egy filmforgatáson ismerték meg a nagy Őthttp://www.life.hu/csalad/20181115-szineszek-es-szinesznok-akik-egy-filmforgatason-ismertek-meg-a-nagy-ot-hazassag.htmlSok munkakapcsolat mélyül el: a románc szerelemmé alakul, majd házassággal végződik. Nincsenek ezzel másként a színészek sem, ahol szinte adja magát, hogy a meglévő kémia végezze a dolgát. A következőkben olyan színészeket hoztunk, akik számára egy film hozta el a nagy Őt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.