Évek óta nem találkozott tinédzser fiával Brian Austin Green

Forrás: AFP/Jonathan Leibson -
tinédzser fiú Brian Austin Green Megan Fox gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem találkozott korábbi kapcsolatából született tinédzser fiával Megan Fox férje, Brian Austin Green.

Brian Austin Greennek egy korábbi kapcsolatából született egy fia. Kassius immár 16 esztendős, és most kiderült, hogy már évek óta nem találkozott az apjával.

Ez azért is furcsa, mert a színész a szakítása után szerette volna megkapni a gyermek teljes felügyeleti jogát. Miután azonban a bíróság úgy döntött, Kassius az anyjával, Vanessa Marcillal marad, megszakította vele a kapcsolatot – számolt be róla a People magazin.

Green azóta újra családot alapított, feleségével, Megan Foxszal három gyermeket nevelnek.

Brian Austin Green és Megan Fox Forrás: AFP/Jonathan Leibson

Családi alkoholizmus: a kollektív önámítás és önbecsapás betegségehttp://www.life.hu/csalad/20181112-csaladi-alkoholizmus-es-fuggoseg-a-kollektiv-onamitas-es-onbecsapas-betegsege.htmlElőfordul, hogy valamelyik szülőd iszik, ivott? Úgy érzed, gyerekkorod kitörölhetetlen hatással van mai életedre? Konfliktus esetén valami megfájdul belül, és gyerekként reagálsz? Félsz, hogy te is hajlamos vagy az alkoholizmusra? Fogadjátok szeretettel Bea, egy alkoholista családban felnőtt fiatal nő történetét, Csernák Krisztina egészségszakpszichológus-jelölt szakmai megjegyzéseivel kiegészítve. CsaládOrigoKároly herceg szerdán ünnepli 70. születésnapját - csodás családi fotókat mutattakhttp://www.life.hu/csalad/20181114-karoly-herceg-szerdan-unnepli-70-szuletesnapjat-csodas-csaladi-fotokat-mutattak.htmlA brit trónörökös, Károly herceg szerdán ünnepli 70. születésnapját. Ebből az alkalomból a palota szívmelengető videót készített a herceg régi és új fotóiból. Ha kíváncsi vagy, hogy nézett ki édesanyja, II. Erzsébet királynő közel 70 évvel ezelőtt, akkor ne hagyd ki! CsaládAFPA születendő testvérek menthetik meg a rákos gyerekeket – megmentők vagy élő donorok?http://www.life.hu/csalad/20181112-a-szuletendo-testverek-menthetik-meg-a-rakos-gyerekeket-megmentok-vagy-elodonorok.htmlTe mit tennél meg halálos beteg gyermeked gyógyulásáért? A kérdés természetesen költői, hiszen egy szülő, egy anya számára ebben az esetben (sem) létezne lehetetlen. A rákos megbetegedések esetén, sok esetben segíthetne az újszülöttől levett köldökzsinórvér, jobban mondva a benne található őssejt, de egy testvér számos más módon is segíthet, például csontvelő-átültetéssel. De mit lehet tenni akkor, ha a gyermek egyke? A beteg segítségére siet a kistestvér, aki még meg sem született. CsaládOrigoMajkáék családja ünnepel: fiuk 7 éves letthttp://www.life.hu/csalad/20181113-majkaek-csaladja-unnepel-fiuk-7-eves-lett.htmlMegható családi képeket osztott meg Majoros Péter, azaz Majka és felesége, Majoros Hajnalka. Kisfiuk, Marián 7 éves lett. CsaládOrigoÍgy óvja kisfiát, Boriszt Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/csalad/20181113-igy-ovja-kisfiat-boriszt-kapocs-zsoka.htmlKapócs Zsóka diabetológushoz vitte kisfiát. Meg akart róla bizonyosodni, hogy helyesen táplálja a kis Boriszt. CsaládOrigoVilmos herceg előtt is tisztelegnek Pippa Middleton első gyermekének nevévelhttp://www.life.hu/csalad/20181112-vilmos-herceg-elott-is-tisztelegnek-pippa-middleton-elso-gyermekenek-nevevel.htmlPippa Middleton és James Matthews első gyermeke október közepén született meg, ám a nevét ezidáig nem lehetett tudni, most azonban elárulták. A választással a család több tagja előtt is tisztelegnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.