Majoros Hajnalka ünnep család Majka születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható családi képeket osztott meg Majoros Péter, azaz Majka és felesége, Majoros Hajnalka. Kisfiuk, Marián 7 éves lett. 

„Mindenki azt mondta, mikor Marián megszületett, hogy ez egy különleges dátum, ami miatt ő maga is különleges lesz” – kezdte posztját Majoros Hajnalka, azaz Dundika. Majkával közös fiuk, Marián ugyanis 2011. 11. 11-én született. Most ünnepelték a hetedik születésnapját, mely alkalomból megható családi fotókat osztottak meg.

„Tudom, hogy minden szülőnek – és ez így természetes – a saját gyermeke/gyermekei a legkülönlegesebbek. Nekem is azok, az én gyermekeim” – folytatta az édesanya.

A születendő testvérek menthetik meg a rákos gyerekeket – megmentők vagy élő donorok?http://www.life.hu/csalad/20181112-a-szuletendo-testverek-menthetik-meg-a-rakos-gyerekeket-megmentok-vagy-elodonorok.htmlTe mit tennél meg halálos beteg gyermeked gyógyulásáért? A kérdés természetesen költői, hiszen egy szülő, egy anya számára ebben az esetben (sem) létezne lehetetlen. A rákos megbetegedések esetén, sok esetben segíthetne az újszülöttől levett köldökzsinórvér, jobban mondva a benne található őssejt, de egy testvér számos más módon is segíthet, például csontvelő-átültetéssel. De mit lehet tenni akkor, ha a gyermek egyke? A beteg segítségére siet a kistestvér, aki még meg sem született. CsaládOrigoÍgy szundikál Voksán Virág másfél hónapos kisfia, Beni: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181113-igy-szundikal-voksan-virag-masfel-honapos-kisfia-beni.htmlVoksán Virág meghitt fotót posztolt: megmutatta követőinek, hogyan szundikál kicsi fia, Beni. Család--Így óvja kisfiát, Boriszt Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/csalad/20181113-igy-ovja-kisfiat-boriszt-kapocs-zsoka.htmlKapócs Zsóka diabetológushoz vitte kisfiát. Meg akart róla bizonyosodni, hogy helyesen táplálja a kis Boriszt. CsaládOrigoMegszületett a Radford család 21. gyermeke: ő az utolsóhttp://www.life.hu/csalad/20181113-megszuletett-a-radford-csalad-21-gyermeke-o-az-utolso.htmlÓriási családdal büszkélkedhet a brit Sue és párja, Noel Radford: nemrég született meg a 21. gyermekük. CsaládOrigoKollányi Zsuzsi énekesnő friss fotót mutatott az ikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20181112-kollanyi-zsuzsi-enekesno-friss-fotot-mutatott-ikreirol.htmlNem ment minden simán, amikor Kollány Zsuzsi életet adott ikreinek, Bálintnak és Bencének. Ma már szerencsére jól vannak, az édesanya friss fotót mutatott a két csöppségről. CsaládFotó: Mudra László - OrigoEpres Panni megmutatta, mekkorát nőtt ritkán látott fia, Mórhttp://www.life.hu/csalad/20181112-epres-panni-megmutatta-mekkorat-nott-ritkan-latott-fia-mor.htmlRitkán mutatja meg gyermekeit közösségi oldalán Epres Panni modell. Néhány hónappal ezelőtt lányát, Barkát láthattuk, most pedig azt is megmutatta, milyen nagy már a fia, Mór. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.