Epres Panni megmutatta, mekkorát nőtt ritkán látott fia, Mór

Epres Panni anyaság gyerekek Benedek Tibor család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán mutatja meg gyermekeit közösségi oldalán Epres Panni modell. Néhány hónappal ezelőtt lányát, Barkát láthattuk, most pedig azt is megmutatta, milyen nagy már a fia, Mór.

Epres Panni modell és édesanya ritkán mutat fotót gyermekeiről, a családi pillanatokról. Nyáron kislányát, Barkát láthattuk közösségi oldalán, ahogy balettezik, most pedig fiát, Mórt mutatta meg.

Láthatjuk, hogy milyen nagyott nőtt a fiú, szinte már olyan magas, mint az édeanyja. A megható fotó a rajongóknak is nagyon tetszett.

„Milyen szép, hogy ilyen nagyfiú és az utcán fogja az anyukája kezét! Irigylésre méltó kapcsolat lehet a tiétek!” – írta az egyik kommentelő.

Így választják ki a lelkek, milyen testbe akarnak születnihttp://www.life.hu/csalad/20181112-igy-valasztjak-ki-a-lelkek-milyen-testbe-akarnak-szuletni.htmlA spirituális beállítottságú emberek állítják, lelkünk választja ki, milyen testben akar élni. Emellett azt is eldönti, milyen családba szeretne születni és milyen barátokat akar magának.Család--Hódi Pamela magára tetováltatta kislánya egyik rajzáthttp://www.life.hu/csalad/20181112-hodi-pamela-magara-tetovaltatta-kislanya-egyik-rajzat.htmlValószínűleg sok anyuka kacérkodik a gondolattal, hogy magára tetováltassa gyermeke egyik kedves kis rajzát. Hódi Pamela most megtette, és egy videóban meg is mutatta a többi tetoválásával együtt. Család--Vilmos herceg előtt is tisztelegnek Pippa Middleton első gyermekének nevévelhttp://www.life.hu/csalad/20181112-vilmos-herceg-elott-is-tisztelegnek-pippa-middleton-elso-gyermekenek-nevevel.htmlPippa Middleton és James Matthews első gyermeke október közepén született meg, ám a nevét ezidáig nem lehetett tudni, most azonban elárulták. A választással a család több tagja előtt is tisztelegnek. Család--Harc a koraszülöttekért – Interjú a Koraszülöttekért Országos Egyesület elnökévelhttp://www.life.hu/csalad/20181109-interju-a-koraszulottekert-orszagos-egyesulet-elnokevel.htmlFöldvári Nagy Zsuzsi tizenegy évvel ezelőtt egy 610 grammos babának adott életet, akiből mára átlagos kiskamasz cseperedett. A koraszülés traumája után Zsuzsi úgy döntött, megpróbál segíteni a hasonló élethelyzetet átélt szülőknek. Nevéhez fűződik a Koraszülöttekért Országos Egyesület létrehozása. Zsuzsit önkéntes munkájáról, eredményekről és nehézségekről egyaránt kérdeztem. CsaládOrigoBorbély Alexandra és Nagy Ervin a gyerekvállalásról vallottakhttp://www.life.hu/csalad/20181112-borbely-alexandra-es-nagy-ervin-a-gyermekvallalasrol-vallottak.htmlBorbély Alexandra és Nagy Ervin készek arra, hogy kapcsolatukat új szintre emeljék, már többször is szóba került köztük a gyerekvállalás, de egyelőre még nem fognak bele a babaprojektbe. Elárulták, miért. Család--Így örül születendő testvérének Lilu 9 éves kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20181111-igy-orul-szuletendo-testverenek-lilu-9-eves-kisfia-david.htmlAhogy megírtuk, második gyermekét várja Lilu. A műsorvezető már régóta szeretett volna egy kistestvért a 9 éves fiának, Dávidnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.