Hajós András fia az ifjúsági olimpián indul strandröplabdában, izgulnak érte

Hajós András strandröplabda szurkolás Hajós Artúr olimpia ifjúsági olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Buenos Aires-i ifjúsági olimpián strandröplabdában indult Hajós András fia, Artúr. Az műsorvezető közvetítések hiányában az internetes izgulja végig fia meccset, az időeltolódás miatt éjszaka. 

"Büszkeség és apai aggódás van bennem. Győzzenek, de nehogy megsérüljenek!" - mesélte Hajós András a Blikknek.Fia, Artúr a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián strandröplabdában indult partnerével, Stréli Bencével.

Az édesapa nagy bánatára a tévé nem közvetíti a sporteseményt, így éjszakánként az interneten izgulja végig a meccseket. "Morzsákból rakjuk össze, cset, kis live-ok, üzenetek. Amikor meccs van, megy az őrült nyomkodás. Apám például csak ezért megtanult facebookozni! Reméljük, ha továbbmennek, már stream is lesz. Aztán, ha úgy adódik, eladom az autóm, és kirepülünk" - mondta a büszke édesapa.

Azt is elárulta, 17 éves fia nagyon önálló. "Artúr hihetetlenül profi, koncentrálós" - fogalmazott Hajós András.

David Beckham lánytestvérének exe kitálalt: nem engedik, hogy meglátogassa közös gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20181017-david-beckham-lanytestverenek-exe-kitalalt-nem-lathatja-kozos-gyermekuket.htmlDavid Beckham testvérének exe megtörte a csendet közösségi oldalán: elárulta, nem engedik, hogy lássa gyermekét. CsaládOrigoIlyen a gazdag mexikói fiatalok élete: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20181017-ilyen-a-gazdag-mexikoi-fiatalok-elete-1.htmlA gazdag mexikói fiatalok élete fényűzésről, álomnyaralásról és luxusautókról szól: fotókon pompás mindennapjaik. CsaládOrigoWill Smith könnyeivel küszködve beszélt házassága válságárólhttp://www.life.hu/csalad/20181017-will-smith-konnyeivel-kuszkodve-beszelt-hazassaga-valsagarol.htmlA Smith-család nőtagjainak három generációja vezeti azt a talkshow-t, melyben most Will Smith mesélt könnyek között házassága válságáról. Kiderült: Jada Pinkett-Smith-szel már nem hívják magukat házaspárnak.Család--Itt szülhet majd Meghan Markle: ez a szülészet olyan, mint egy ötcsillagos szállodahttp://www.life.hu/csalad/20181017-itt-szulhet-majd-meghan-markle-ez-a-szuleszet-olyan-mint-egy-otcsillagos-szalloda.htmlMeghan Markle még csak most jelentette be terhességét, de máris a baba nevéről folyik a találgatás, valamint arról, hol fog majd életet adni gyermekének a hercegné: ha itt szül, akkor luxuskörülmények veszik majd körül. CsaládOrigoMegszületett Pippa Middleton és James Matthews első gyereke http://www.life.hu/csalad/20181016-megszuletett-pippa-middleton-es-james-matthews-elso-gyereke-kisfiu-lett.htmlPippa Middleton és James Matthews első gyereke október 15-én született meg. A kisfiú 3,9 kilóval látta meg a napvilágot. Család--Szinetár Dóra megható sorokkal köszöntötte legnagyobb gyermekét, Marcithttp://www.life.hu/csalad/20181016-szinetar-dora-meghato-sorokkal-koszontotte-legnagyobb-gyermeket-marcit.htmlHihetetlen, de Szinetár Dóra legnagyobb gyermeke, Marci már elmúlt 22 éves! A színésznő megható vallomást tett követőinek fiáról. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.