Balázs Vera, a Survivor szereplője nehezen hagyta ott családját a műsor kedvéért

kockás has Balázs Vera család szeretet műsor Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derekasan küzd a Survivor című műsorban Balázs Vera, azaz Survivor Vera. Az édesanya most elárulta, hogy nehéz szívvel hagyta otthon családját. 

A Blikkszerint már a székely Sarah Connorként is emlegetik a kockás hasú édesanyát, Balázs Verát, aki derekasan állja a próbatételeket a Suvivor című műsorban. Ám az indulás nem volt könnyű, családot hagyott otthon a műsor kedvéért.

"Férjem, Blázi mindenben támogat. Hat éve vagyunk házasok, a sport kovácsolt össze minket, de nemcsak fizikálisan segített felkészülni, hanem mentálisan is. Nem akarok taktikázni, nem az én világom. Székely ember vagyok, mi egyenesen játszunk, a szívünk vezet" - mesélte a lapnak Balázs Vera. Szülei nem örültek, hogy nevez, féltek, hogy hosszú ideig nem tudnak majd róla semmit.

Ötéves fiát, Bulcsút is otthon kellett hagynia. "Legóban mérjük az időt. Minél tovább voltam távol, annál nagyobb dobozzal érkeztem haza. Most mondtam neki, hogy anyu majd hatalmas legóval érkezik, aminek nagyon örült" - mesélte a versenyző.

Voksán Virág az anyaságról vallott: nem kiegyensúlyozotthttp://www.life.hu/csalad/20181016-voksan-virag-az-anyasagrol-vallott-nem-kiegyensulyozott.htmlVoksán Virág két hete adott életet első gyermekének, most pedig elárulta, hogyan zajlik azóta az életük. CsaládOrigoMár találgatják, mi lehet a neve Harry herceg és Meghan Markle első gyermekénekhttp://www.life.hu/csalad/20181016-mar-talalgatjak-mi-lehet-a-neve-harry-herceg-es-meghan-markle-elso-gyermekenek.htmlMég csak egy napja, hogy bejelentették: Meghan hercegné és Harry herceg gyermeket várnak. Máris megindultak a találgatások, vajon milyen nevet kap majd a kis jövevény. Család--Debütált babapocakjával Meghan Markle: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181016-debutalt-babapocakjaval-meghan-markle.htmlMeghan Markle a hercegi pár ausztráliai turnéja során babapocakot villantott. Család--Istenes Bence magasra dobta gyermekét, a fotó kiakasztotta a kommentelőkethttp://www.life.hu/csalad/20181016-istenes-bence-magasra-dobta-gyermeket-a-foto-kiakasztotta-a-kommenteloket.htmlKarrierje szárnyal, családi élete felhőtlen - Istenes Bence ennél boldogabb nem is lehetne. Ám most egyik fotójával megosztotta kommentelőit, vannak akik szerint veszélyes mutatványt hajtott végre kisfiával. Család--Liptai Claudia volt férjével, Gesztesi Károllyal való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20181016-liptai-claudia-volt-ferjevel-gesztesi-karollyal-valo-kapcsolatarol-beszelt.htmlEgy stúdióban tartózkodott a volt és a jelenlegi férj. Liptai Claudia a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet, így volt férjét, Gesztesi Károlyt is bírálnia kell. Vajon mit szól ehhez mostani férje, Pataki Ádám? Liptai elárulta, hogyan működik a családjuk, és milyen a kapcsolata volt társával. Család--Hosszú Katinka közös fotót posztolt öccsével, Ádámmalhttp://www.life.hu/csalad/20181015-hosszu-katinka-kozos-fotot-posztolt-occsevel-adammal.htmlKözösségi oldalán mutatta meg jóképű öccsét, Ádámot Hosszú Katinka. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.