Orbán Viktor megmutatta újszülött unokáját: háromszoros nagypapa lett a miniszterelnök

unoka miniszterelnök Orbán Viktor nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Viktor úszik a boldogságban: háromszoros nagypapa lett a miniszterelnök.

Orbán Ráhel, Orbán Viktor legidősebb lánya életet adott második gyermekének, Anna Adélnak, így a miniszterelnök háromszoros nagypapa lett. Meg is mutatta újszülött büszkeségét.

Sztárok, akik agyzsibbasztóan furcsa neveket adtak gyermekeiknekhttp://www.life.hu/csalad/20180924-sztarok-akik-furcsa-ciki-neveket-adtak-gyermekeiknek.htmlEgy gyermek természetes módon szülei számára a világ legkülönlegesebb kis teremtménye. Ám akadnak olyanok, akik ezt a kisded nevével is szeretik kinyilatkoztatni. Furcsa neveket itthon is találni bőven, de mi most a külföldi sztárok, celebek döbbenetes névadásai közül szemezgettünk. CsaládOrigoMary Kay Letourneau, a pedofil amerikai tanárnő nem tudta, hogy bűn kiskorúval szexelnihttp://www.life.hu/csalad/20180925-mary-kay-letourneau-a-pedofil-amerikai-tanarno-nem-tudta-hogy-bun-kiskoruval-szexelni.htmlMary Kay Letourneau volt az a tanárnő, aki egy 12 éves diákkal folytatott szexuális kapcsolatot. A nő évekkel a botrány után most nyilatkozott életükről, és azt állítja, nem tudta, hogy bűncselekményt követ el. Család--Kulcsár Edina kisfiával, Medoxszal közös fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20180924-kulcsar-edina-kisfiaval-medoxszal-kozos-fotot-posztolt.htmlNemrégiben született meg Kulcsár Edina és Csuti első közös gyermeke, Medox. A kicsiről még nagyon kevés motót mutattak a nyilvánosságnak, az édeanya, most is egy sejtelmes fotót posztolt. CsaládOrigoBeperelte a szüleit Annabelle Jefferson mert csúnya géneket örökölt tőlükhttp://www.life.hu/csalad/20180922-beperelte-a-szuleit-annabelle-jefferson-mert-csunya-geneket-orokolt.htmlA 44 éves Annabelle Jefferson pert indított szülei ellen, akiktől a csúnyaságát örökölte. Állítja, kinézete miatt romlott meg minden házassága és mentálisan sem egészéges. A nő 2 millió dolláros kártérítést követel. CsaládOrigoKasza Tibi felesége, Manker megmutatta, mennyire mozog a baba a pocakjában: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180921-kasza-tibi-felesege-manker-megmutatta-mennyire-mozog-a-baba-a-pocakjaban-video.htmlKasza Tibi és felesége, Manker hamarosan már a kezükben foghatják kisbabájukat, aki a Lora Bella nevet kapta. Bár a pár szeretné megtartani magának, mikor érkezik a csöppség, Andi pocakjának mértéből arra lehet következtetni, hogy a kicsi már nem várat sokáig magára. Így mocorog anyukája pocakjában. Család--Babát vár Tücsihttp://www.life.hu/csalad/20180920-babat-var-tucsi-magyar-musorvezeto.htmlAnya lesz a gyönyörű magyar műsorvezető, Tücsi. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.