Puzsér Róbert elárulta, folyamatban van a családalapítás

"Forrás: Viasat3 " -
Puzsér Róbert család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert olyan dolgokat árult el magáról, amilyeneket eddig még soha: kiderült, hogy folyamatban van a családalapítás. 

Puzsér Róbert tőle szokatlan módon igen személyes dolgokról vallott Lilunak. A kritikus őszintén beszélt magáról és jelenlegi kapcsolatáról, így arról a nőről is, aki most a társa és szerelme. Arra a kérdésre is válaszolt, hogy mikor fognak bele a családalapításba.

Puzsér Róbert elárulta, folyamatban van a családalapítás "Forrás: Viasat3 "

Folyamatban van" – árulta el Puzsér, aki azt is megosztotta, semmilyen elvárása nem lesz a gyermekével szemben csak az, hogy egészséges legyen. Már azt is tudja, nem szeretné majd olyan iskolába járatni, ahol túl nagy a teljesítési kényszer.

11 éve tűnt el Madeleine McCann - Összegyűjtöttük eltűnésének lehetséges okaithttp://www.life.hu/csalad/20180919-11-eve-tunt-el-madeleine-mccann-ezek-eltunesenek-lehetseges-okai.htmlAz angol McCann család jól megérdemelt pihenését töltötte Portugáliában, de ez a vakáció 2007. május 3-án szörnyű véget ért. Ezen az estén a szülők barátaikkal szerettek volna, az apartmanjuktól kb. 120 méterre lévő kis étteremben vacsorázni, ezért három gyermeküket lefektették aludni, majd egyedül hagyták őket a ház földszinti hálószobájában. Állításuk szerint egész este felváltva ellenőrizték a kicsiket. Fél tizenegykor az apa nézett rá a gyerekekre, azonban az anya fél órával később már csak hároméves lányuk üres ágyát, és egy nyitott ablakot talált. Család--Megszületett Görög Zita harmadik gyermeke, Timonhttp://www.life.hu/csalad/20180921-megszuletett-gorog-zita-harmadik-gyermeke-timon.htmlGörög Zita életet adott harmadik gyermekének. Ugyan kicsit előbb érkezett a pici, szerencsére minden rendben zajlott. CsaládOrigoBabát vár Tücsihttp://www.life.hu/csalad/20180920-babat-var-tucsi-magyar-musorvezeto.htmlAnya lesz a gyönyörű magyar műsorvezető, Tücsi. Család--48 évesen nagymama lett Rába Tímeahttp://www.life.hu/csalad/20180920-48-evesen-nagymama-lett-raba-timea.htmlRába Tímea 48 évesen nagymama lett: nagyfiának, Márknak ugyanis nemrég gyermeke született. Család--Földes Eszter újabb fotót mutatott kisfiukrólhttp://www.life.hu/csalad/20180920-foldes-eszter-ujabb-fotot-mutatott-kisfiukrol.htmlLovasi András és Földes Eszter kisfia nemrégiben született meg, a szülők azonban eddig csak a pici kezét és lábacskáját mutatták meg. Most azoban már haját is látni lehet. Család--Az óvodáskori mozgásterápiával jobban teljesíthet a gyerek az iskolábanhttp://www.life.hu/csalad/20180918-az-ovodaskori-mozgasterapiaval-jobban-teljesithet-a-gyerek-az-iskolaban-interju.htmlMinden általános iskolát kezdő gyermek szüleinek álma, hogy csemetéje magabiztosan vágjon neki a tanévnek és laza könnyedséggel vegye az akadályokat. A tapasztalat viszont az, hogy rengetegen kínlódnak, küzdenek. Ennek leggyakoribb oka, hogy iskolakezdésre nem alakul ki náluk megfelelő idegrendszeri fejlettség. Pedig az idejekorán megkezdett mozgásfejlesztéssel csodálatos eredményeket lehet elérni. Erről a módszerről beszélgetünk Tóth Barbara Adrien rekreációs szakemberrel, komplex mozgásterápiás fejlesztővel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.