Kulcsár Edina és Csuti titokban összeházasodtak

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
házasság babavárás Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk körben, a nyilvánosság teljes kizárásával házasodott össze Kulcsár Edina és most már férje, Szabó András. A pár a BEST magazinnak mesélt a részletekről.

„Egy pénteki napon találtuk ki, hogy kimondjuk a boldogító igent, és néhány nappal később már túl is voltunk rajta" - mesélte Edina a lapnak, és hozzátette: bár elvileg ki kell várni a kötelező harmincnapos türelmi időt, mielőtt hivatalosan összeadják a párokat, de mivel ő babát vár, csak be kellett mutatnia a várandóssági kiskönyvét és már nem volt előttük akadály. Hasa miatt egy szolidabb ruhát választott az eseményre, de úgy tervezi, miután újra olyan lesz az alakja, mint szülés előtt, lesz egy nagy templomi esküvő és azt követő lagzi is, ahova minden barátjukat meghívják. Addigra elvileg Medox már járni is tud majd, így azt remélik, ő viszi majd az oltárhoz a gyűrűket.

"Csutival azt találtuk ki, hogy kétszer kelünk egybe. Az első megvolt, az önkormányzati esküvőnek hála a kisbabánk házasságba születik. Később pedig, miután visszanyerem a szülés előtti formám, tartunk egy második, nagy, templomi esküvőt lagzival, ahova minden barátunkat meghívjuk" - nyilatkozta.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.