Babát vár a Barátok közt egykori Bokros Lindája, vagyis Szabó Kitti színésznő

Forrás: RTL Klub -
baba Szabó Kitti Barátok közt terhes RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlanul érte terhességének híre a Barátok közt egykori Bokros Lindáját, vagyis Szabó Kitti színésznőt. Nem tervezték a babát, ráadásul az orvosok is azzal riogatták, lehet, hogy nem kerülhet áldott állapotba. 

A 24 éves színésznő nem tervezte a babát, olyannyira, hogy az orvosok azzal riogatták, nagy esély van arra is, hogy sosem kerülhet áldott állapotba. Inzulinrezisztenciával, policisztás petefészek szindrómával és pajzsmirigy alulműködéssel is küzd, utóbbira pedig még gyógyszert is szed. „Azt mondta az orvos, ha én egyszer majd, két vagy három év múlva gyermeket szeretnék, akkor már most el kell kezdeni ezen dolgozni, majd ad nekem gyógyszereket, hogy ez létrejöhessen, és bumm. Fogta magát ez a kisgyerek és rá két hétre megfogant" – árulta el a Barátok közt egykori Bokros Lindája az RTL Klubnak.

Babát vár a Barátok közt egykori Bokros Lindája Forrás: RTL Klub

A váratlan terhességet nem is dolgozta fel egyből a színésznő. Ugyan az egy percig sem volt kérdés, hogy megtartják a babát, kellett neki idő, hogy felfogja, anyai örömök elé néz.
„Mostanra dolgoztam fel igazán ezt a hírt. Nekem kellett ez a három hónap, hogy tudjak róla beszélni és beérjen a gondolat, hogy úristen, anyuka leszek" – árulta el Szabó Kitti, akit kedvese az első pillanattól fogva támogat. „Ő az a típusú férfi, akinek bármikor szülnék. Ezt eddig is így gondoltam. (...) Az, ahogy ő reagált, az csodálatos volt, és nagyon-nagyon megnyugtatott" - mondta a színésznő.

Őrült dolgok, amiket régen a nőkről hittek - Nulla esélyegyenlőséghttp://www.life.hu/csalad/20180812-orult-dolgok-amiket-a-nokrol-hittek-a-multban-nem-volt-eselyegyenloseg.htmlA nőknek kisebb az agyuk, ha menstruálnak a kutyák vonyítani kezdenek, és árt nekik a túl nagy tudás. Többek közt ezeket gondolták anno a nőkről. CsaládOrigoAmikor gyermekünk kórházba kerül, avagy ilyen lenne egy családbarát kórházhttp://www.life.hu/csalad/20180812-amikor-gyermekunk-korhazba-kerul-ilyen-lenne-egy-csaladbarat-korhaz.htmlMinden szülő rémálma, amikor gyermeke állapota valamilyen betegség miatt olyan súlyosra fordul, hogy kórházba kell vinni. Az emberben ilyenkor egyszerre kavarog a félelem, a bizonytalanság, a tudatlanság és a kétségbeesés. Abban, hogy a kórházban töltött napok szülők és gyerekek számára egyaránt elviselhetőbbek legyenek, sokat segíthet a kórház rugalmas, nyitott, családbarát szemlélete. De mitől is lesz egy osztály családbarát? Ebben a cikkben ezt a kérdést járom körül. CsaládOrigoCsobot Adél elárulta, milyen volt az első néhány otthon töltött éjszaka második kisfiukkalhttp://www.life.hu/csalad/20180814-csobot-adel-elarulta-milyen-volt-az-elso-nehany-otthon-toltott-ejszaka-masodik-kisfiukkal.htmlMegszületett Csobot Adél és Istenes Bence második kisfia, Ádin. A kétszeres anyukát és a babát már haza is engedték, Adél pedig elárulta, milyenek voltak az első otthon töltött éjszakák. CsaládOrigoBrad Pitt szerint undorító, hogy Angelina Jolie kiteregeti a válásuk részleteithttp://www.life.hu/csalad/20180814-brad-pitt-szerint-undorito-hogy-angelina-jolie-kiteregeti-a-valasuk-reszleteit.htmlAngelina Jolie nemrég azzal vádolta meg Brad Pittet, hogy nem fizet elég gyerektartást. A színész szerint ez hazugság, és undorítónak tartja, hogy volt felesége kiteregeti válásuk részleteit. Család--Brad Pitt attól retteg, hogy Angelina Jolie Angliába költöztetheti a gyerekekethttp://www.life.hu/csalad/20180813-brad-pitt-attol-retteg-hogy-angelina-jolie-angliaba-koltoztetheti-a-gyerekeket.htmlTovábbra sem csitul a vita Brad Pitt és Angelina Jolie között. Most attól retteghet Pitt, hogy Jolie Angliába költözteti a gyermekeiket, bár ezt az ő hozzájárulása nélkül nem tehetné meg. Család--Így készül az anyaságra Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/csalad/20180813-igy-keszul-az-anyasagra-kulcsar-edina-csuti-medox.htmlMár kész ruhatára van Kulcsár Edina és Csuti születendő gyermekének, Medoxnak. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.