Istenes Bence elmesélte, hogyan zajlott második kisfia, Ádin születése

Forrás: Instagram/Istenes Bence -
Csobot Adél Istenes Nátán Istenes Ádin szülés Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence immáron kétgyerekes családapa: a közelmúltban megszületett második kisfia, Ádin.

A büszke édesapa elárulta, hogyan zajlott kisfia, Ádin születése. Istenes Bence elmesélte a Blikknek:

Csobot Adéllal együtt sírtak, amikor kezükben tartották a picit.

Istenes Bence és Csobot Adél a szex utáni képükről nyilatkozott Forrás: Instagram/Istenes Bence

"Természetesen apás szülés volt, ahogy az első alkalommal, úgy most is ott lehettem Adél mellett ezekben a csodálatos pillanatokban. Szerencsére minden simán és gyorsan ment, mégis együtt sírtunk, amikor végre a kezünkben tarthattuk a második kisfiunkat. Külön öröm, hogy Nátán is óriási szeretettel fogadta a kistesót" - mesélte a műsorvezető, aki Fluor Tomival ülte meg a pici tejfakasztó builját.

Miklósa Erika újabb kisbabát szeretne: vagy örökbefogad vagy természetesen úton érkezik a kicsihttp://www.life.hu/csalad/20180813-miklosa-erika-ujabb-kisbabat-szeretne.htmlMiklósa Erika, világhírű operaénekesnő hat éve él boldog házasságban mérnök féjével, akivel a családbővítésen ügyködnek: kistestvért szeretnének kislányuk mellé. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huIsmerd fel a családi sorozatokat egyetlen képkockából! KVÍZhttp://www.life.hu/csalad/20180803-felismered-az-amerikai-csaladi-sorozatokat-egyetlen-kepkockabol-kviz.htmlA családi élet kusza mivolta számos forgatókönyvírót megihletett már. Épp ezért rengeteg vígjáték és drámai sorozat közül tudunk választani a témában, melyek közül korábban már összegyűjtöttük az 5 legjobbat. Ha Te is szereted a családi sorozatokat, akkor ezt a kvízt ne hagyd ki! CsaládOrigoVasvári Viviennek nem tetszett, hogy az okmányirodában mellette szoptatott egy nőhttp://www.life.hu/csalad/20180810-vasvari-viviennek-nem-tetszett-hogy-az-okmanyirodaban-mellette-szoptatott-egy-no.htmlManapság a legtöbben a nyilvános szoptatás mellett kampányolnak, de az ellenvéleménynek is van tábora. Vasvári Vivien szerint tiszteletben kell tartani azokat az embereket is, akiket ez zavar. Család--Kulcsár Edina nem árulta el, mikor jön a babahttp://www.life.hu/csalad/20180809-kulcsar-edina-nem-arulta-el-mikor-jon-a-baba.htmlKulcsár Edina hamarosan anyuka lesz, de azt, hogy pontosan mikor érkezik a baba nem akarja elárulni. Család--Görög Zita harmadik várandósságáról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20180809-gorog-zita-harmadik-varandossagarol-beszelt.htmlGörrög Zita harmadik gyermekével várandós, de teljesen más ez a terhesség, mint az első kettő. Elárulta, miért más CsaládOrigoGönczi Gábor és kedvese hamarosan összeházasodnakhttp://www.life.hu/csalad/20180809-gonczi-gabor-es-kedvese-hamarosan-osszehazasodnak.htmlHamarosan 2 éves lesz Gönczi Gábor kisfia, Áron. A műsorvezető és párja, Ildikó úgy döntöttek, ideje összeházasodniuk. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.