Majka és Dundika négy gyereket terveznek hamarosan bővül a család?

Forrás: Instagram/Majka -
család Dundika Majka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Dundika 8 éve élnek szerelemben, két kisfiuk is született. Bár eleinte egy egész focicsapatnyi gyereket akartak, mára már beérik néggyel is...

Dundika, azaz Majoros Hajnalka elárulta, négy gyereket szeretnének, de mivel második kisfiuk még csak 2,5 éves, ezért tartanak egy kis szünetet.

Majka, Dundika, Majoros Hajni, Majoros Hajnalka Forrás: Instagram/Majka

"Négy gyereket terveztünk. Nos, ebből már meg van kettő,

és ha őszinte akarok lenni, most nem lenne rossz egy kis szünet. Olivér 2,5 éves, most ment bölcsibe, és nagyon jólesik egy kis magamra fordított idő... aztán meglátjuk, hogy lesz. Ha négy gyerek lesz, annak is örülni fogok, de nyilván boldogok vagyunk kettővel is" - mesélte a Borsnak Dundika.

Megszületett Nyári Dia kisbabája: fotóval tudatta az örömhírthttp://www.life.hu/csalad/20180717-megszuletett-nyari-dia-kisbabaja-fotoval-tudatta-az-oromhirt.htmlNyári Dia életet adott kisfiának, aki a Zétény Bertalan nevet kapta szüleitől.Család--Torznak született, szülei elhagyták, orvosai lemondtak róla, de ő mindenkire rácáfolthttp://www.life.hu/csalad/20180717-jono-lancaster-torznak-szuletett-szulei-eldobtak-de-ma-motivacios-trenerkent-el.htmlVannak olyan beteg emberek, akiknek bár minden okuk meglenne arra, hogy megkeseredettek legyenek, mégis példaként állnak egészséges társaik előtt. Optimizmusuk, életfilozófiájuk egyszerre lenyűgöző és inspiráló. Készítettünk már interjút Nick Vujiciccsal, aki kezek és lábak nélkül született, most pedig egy furcsa arcrendellenességgel élő brit fiatal férfi történetét mutatjuk be. CsaládOrigoPéterfy Bori megmutatta kisfiát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180719-peterfy-bori-megmutatta-kisfiat.htmlPéterfy Bori nagyon ritkán mutat fotót kisfiáról, de most megörvendeztette rajongóit: így néz ki Doma. Család--Kiderült, hogy Kucsera Gábornak és Tápai Szabinának kislánya vagy kisfia leszhttp://www.life.hu/csalad/20180719-kiderult-hogy-kucsera-gabornak-es-tapai-szabinanak-kislanya-vagy-kisfia-lesz.htmlNovemberben bővül Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja, és már az is kiderült, hogy ezúttal kislányuk, vagy kisfiuk születik majd. CsaládOrigoKulcsár Edina megmutatta babája ultrahangfotójáthttp://www.life.hu/csalad/20180718-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megmutatta-babaja-ultrahangfotojat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti nyár végére várja a kis Medox érkezését. A szépségkirálynő a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton készült fotót osztotta meg Instagram-oldalán követőivel. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoDancs Annamari már nem bánja, hogy egyedülálló anyaként neveli kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20180717-dancs-annamari-mar-nem-banja-hogy-egyedulallo-anyakent-neveli-kisfiat.htmlDancs Annamari elárulta, harmonikus kapcsolat van közte és kisfia között. Már nem bánja, hogy egyedülálló édesanya lett, szüleitől és barátaitól nagyon sok segítséget kap. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.