Megszületett Nyári Dia kisbabája: fotóval tudatta az örömhírt

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Születés Nyári Diána újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia életet adott kisfiának, aki a Zétény Bertalan nevet kapta szüleitől.

Nyári Dia kisfia július 17-én jött a világra. A büszke szülők fotóval tudatták a jó hírt. A kisfiú a Kovács Zétény Bertalan nevet kapta. Baba és mama is jól vannak. A fotót az újszülöttről a színésznő közösségi oldalán mutatta meg.

Nyári dia Diána story-gála 2018 Forrás: Polyák Attila/Origo

Nyári Dia megmutatta születendő gyermeke szobáját: videó

A követők előtt mutatta meg Nyári Dia, hogyan szereli össze kedvese a babaágyat. Így a babaszoba már teljesen készen áll a kicsi fogadására.
Fejlődési zavarok – Így hat a szülés utáni depresszió gyermekeinkrehttp://www.life.hu/csalad/20180715-fejlodesi-zavarok-igy-hat-a-szules-utani-depresszio-a-gyerekre-ujszulottre.htmlA szülést követő lehangoltság néhány nappal a gyermek világrahozatalát követően teljesen normális jelenség, és hozzávetőlegesen minden ötödik nőt érint. Ezzel szemben a szülés utáni depresszió hetekig, hónapokig tart, és az anyák 1-5 százalékánál jelentkezik. A pontos okok egyelőre tisztázatlanok. Különböző agyi folyamatok, stressz, alváshiány, egyedüllét mind hozzájárulhatnak a kialakulásához. A tünetek, mint amilyen a gyakori sírás, lehangoltság, ingerlékenység, reménytelenség érzése, szorongás olyan méreteket öltenek, amelyek miatt az anya képtelen ellátni napi feladatait. Ez pedig már nemcsak őt érinti, hanem az egész családot, köztük az újszülöttet is. Ebben a cikkben arra keresem a választ, hogyan hat a gyermek fejlődésére és későbbi életére, ha az anya szülés utáni depresszióban szenved. CsaládOrigoDancs Annamari már nem bánja, hogy egyedülálló anyaként neveli kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20180717-dancs-annamari-mar-nem-banja-hogy-egyedulallo-anyakent-neveli-kisfiat.htmlDancs Annamari elárulta, harmonikus kapcsolat van közte és kisfia között. Már nem bánja, hogy egyedülálló édesanya lett, szüleitől és barátaitól nagyon sok segítséget kap. CsaládOrigoMegszületett Varnus Xavér unokájahttp://www.life.hu/csalad/20180717-megszuletett-varnus-xaver-unokaja.htmlNagypapa lett Varnus Xavér: Kanadában élő fiának megszületett a kislánya! Család--Megszületett Varnus Xavér unokájahttp://www.life.hu/csalad/20180717-megszuletett-varnus-xaver-unokaja.htmlNagypapa lett Varnus Xavér: Kanadában élő fiának megszületett a kislánya! Család--Kerényi Miklós Gábor négyszeres nagypapa letthttp://www.life.hu/csalad/20180717-kerenyi-miklos-gabor-negyszeres-nagypapa-lett.htmlMegszületett Kerényi Miklós Gábor negyedik unokája, akinek fia, Dávid felesége adott életet. Család--Foci vb: Megcsalta feleségét a francia csatár, Olivier Giroudhttp://www.life.hu/csalad/20180714-olivier-giroud-korabban-megcsalta-a-feleseget-jennifert.htmlOlivier Giroud felesége, Jennifer is elutazott a Les Bleus-vel Oroszországba, hogy élőben drukkolhasson párjának. A róla készült fotókon ugyan nagyon boldognak tűnik, korábban azoban lehettek mély pontjai kettejük kapcsolatának. Olivier ugyanis vélhetően 2014-ben megcsalta őt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.