Kerényi Miklós Gábor Születés unoka gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Kerényi Miklós Gábor negyedik unokája, akinek fia, Dávid felesége adott életet. 

Kerényi Miklós Dávid harmadszorra is édesapa lett, így apja, Kerényi Miklós Gábor, azaz Keró már négyszeres nagyapa. A kislány a Luca nevet kapta.

A Ripost szerint Keró korábban azt nyilatkozta, hogy minden gyermekétől három unokát szeretne, így összesen 9 unoka szerepel a tervei között.

Kerényi Miklós Gábor már négyszeres nagypapa Forrás: MTI/Kallos Bea
Fejlődési zavarok – Így hat a szülés utáni depresszió gyermekeinkrehttp://www.life.hu/csalad/20180715-fejlodesi-zavarok-igy-hat-a-szules-utani-depresszio-a-gyerekre-ujszulottre.htmlA szülést követő lehangoltság néhány nappal a gyermek világrahozatalát követően teljesen normális jelenség, és hozzávetőlegesen minden ötödik nőt érint. Ezzel szemben a szülés utáni depresszió hetekig, hónapokig tart, és az anyák 1-5 százalékánál jelentkezik. A pontos okok egyelőre tisztázatlanok. Különböző agyi folyamatok, stressz, alváshiány, egyedüllét mind hozzájárulhatnak a kialakulásához. A tünetek, mint amilyen a gyakori sírás, lehangoltság, ingerlékenység, reménytelenség érzése, szorongás olyan méreteket öltenek, amelyek miatt az anya képtelen ellátni napi feladatait. Ez pedig már nemcsak őt érinti, hanem az egész családot, köztük az újszülöttet is. Ebben a cikkben arra keresem a választ, hogyan hat a gyermek fejlődésére és későbbi életére, ha az anya szülés utáni depresszióban szenved. CsaládOrigoBalássy Betty szüléséről vallott: "Nagyon nehéz volt"http://www.life.hu/csalad/20180716-balassy-betty-szuleserol-vallott-nagyon-nehez-volt.htmlAz immár háromgyermekes anyuka, Balássy Betty elárulta, a mostani volt a legnehezebb szülése. CsaládOrigoKollányi Zsuzsi meghozta a döntést születendő gyermeke nevérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180716-kollanyi-zsuzsi-enekesno-elarulta-hogy-mi-lesz-a-kisbabajuk-a-neve.htmlAz énekesnőnek különösen fontos volt, hogy születendő gyermekének nevéről közösen döntsenek szerelmével. A FEM3 Café adásában Zsuzsi mesélt arról, hogyan viseli várandósságának utolsó szakaszát, elárulta, miért szeretné saját maga kifesteni kisfia babaszobáját, valamint az is kiderült, miért kell heteken belül elköltözniük párjával a régi lakásukból.CsaládOrigoFoci vb: Csemetéikkel cukiskodtak a francia sztárokhttp://www.life.hu/csalad/20180715-giroud-nzozi-es-griezmann-is-a-gyerekevel-unnepelt-a-dontoben.htmlAhogy arról a Life.hu beszámolt, Franciaország nyerte a meg a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük az ünneplés legjobb pillanatait, most viszont a Luzsnyiki Stadion gyepén örvendező sztárapukákat szedtük csokorba. Család--Foci vb: A világbajnok kapus, Hugo Lloris kislányaival ünnepelthttp://www.life.hu/csalad/20180715-hugo-lloris-kapus-kislanyaival-unnepelt-a-foci-veben.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Hugo Lloris felesége, a gyönyörű Marine Lloris is elkísérte férjét Oroszországba, és természetesen élőben szurkolt a francia válogatott meccsein. Így tett a döntő napján is, ahová kislányaival érkezett. Család--Kisbabát vár a hatalmas mellű szupermodell, Kate Uptonhttp://www.life.hu/csalad/20180715-kisbabat-var-a-hatalmas-mellu-szupermodell-kate-upton.htmlSokkolta a rajongókat a hír: kisbabát vár a 26 éves kebelcsoda, Kate Upton. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.