Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari válás egyedülálló anya egyedülálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari elárulta, harmonikus kapcsolat van közte és kisfia között. Már nem bánja, hogy egyedülálló édesanya lett, szüleitől és barátaitól nagyon sok segítséget kap.

Az épp válófélben lévő Dancs Annamari volt a TV2 reggeli műsorának vendége. A szép színésznő elárulta, mostanában nagyon sok a dolga, külföldi fellépései is vannak. Ha teheti, viszi magával lassan másfél hónapos kisfiát is, amennyiben azonban úgy alakul, hogy otthon kell hagynia Ádámot, akkor is van kire számítania.

A kisfiam nagyon jó partner nekem mindenben. Nagyon hamar alkalmazkodik, érdekli minden újdonság, nyitott a világra. Természetesen van segítségem. Iszonyatos logisztika van mögötte, de ezt minden édesanya tudja. Nekem annyi a nehézség, hogy a családom Erdélyben él, és emiatt nehezebb összeegyeztetni. Anyukám sokat utazik fel, van két nagyon jó barátnőm, akik állandó támaszaim Ádám nevelésében, gondozásában, és természetesen minden szabadidőmet a kisfiammal töltöm. Megmondom őszintén, nem is bánom, hogy ez így van. Olyan szerelem és kapcsolat van köztünk, ami engem is táplál. Teljes harmóniában vagyunk mi ketten."

A színésznő mesélt arról is, hogy a kis Ádám az elején rossz alvó volt, de ma már mindketten tudnak pihenni éjszaka is.

Eleven, akaratos és nagyon barátságos. Most már éjszakánként is tudok pihenni. Gondolom, hogy az elmúlt egy évben történteket ő is átérezte valamilyen szinten és ez az éjszakai alvásában mutatkozott meg, de most már sokkal kiegyensúlyozottabb és stabilabb az alvása" – nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.