Nagyon édes Mick Jagger kisfia, Deveraux: fotó

Forrás: AFP -
kisfiú apa Mick Jagger gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás 74 éves rocker egy másfél évvel ezelőtt lett ismét apa. Kisfia, Deveraux ugyan még nagyon pici, máris elképesztően hasonlít az édesapjára.

Mick Jagger 74 évesen is koncertezik, ereje teljében van 31 éves barátnője mellett, aki másfél évvel ezelőtt egy kisfiúval ajándékozta meg. A pici Deveraux élvezettel hallgatja a The Rolling Stones számait sőt, Lengyelországba el is kísérte édesapját egy koncertre. A picike nem csak zeneszeretetében hasonlít apukájára, hanem kinézetében is!

Mick Jagger Forrás: AFP
Nagyon édes Mick Jagger kisfia Forrás: Instagram/melhamrick
Lajos herceg keresztelőjén nem vesz részt Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/csalad/20180709-lajos-herceg-keresztelojen-nem-vesz-reszt-erzsebet-kiralyno.htmlMár biztosnak tűnik: Erzsébet királynő és Fülöp herceg nem vesznek részt Lajos herceg keresztelőjén hétfőn. Az okát is tudni lehet, szerencsére nem a királynő egészségével van baj. Család--Harry herceg csodás ajándékkal lepi meg Lajos herceget a keresztelőjénhttp://www.life.hu/csalad/20180709-harry-herceg-csodas-ajandekkal-lepi-meg-lajos-herceget-a-keresztelojen.htmlIgazán kedves ajándékot választott Harry herceg Lajos herceg keresztelőjére. A nagysikerű könyv, a Micimackó első kiadásával lepte meg, de még ennél is többet tervez. Család--Szülés után visszatérni a munka világába: mikor, hogyan, miérthttp://www.life.hu/csalad/20180706-szules-utan-visszaterni-a-munka-vilagaba-gyes.htmlKorábban már hoztam néhány példát arra, hogyan ítélkeznek férfiak, nők, anyák és leendő anyák a szülők fölött. Hasonlóan széles skálán mozog annak a megítélése is, hogy egy nőnek mikor „kell" szülés után visszatérnie a munka világába. A kéretlen véleményekben egyaránt hangot kap a túl korai és a későre nyúló munkába állás miatti nemtetszés. Szögezzük le gyorsan az elején, hogy ideális időpont nem létezik, amelyhez mindenkinek egyformán igazodnia kellene. Minden család, minden anya helyzete más. Miért lenne rosszabb ember az, akinek nemcsak a gyerekei körül forognak a gondolatai, és a gyereknevelés mellett szívesen vállalna munkát? És miért lenne rosszabb ember az, akit a családi fészek tesz boldoggá? CsaládOrigoAngelina Jolie újra egyesítené a családját Brad Pittelhttp://www.life.hu/csalad/20180709-angelina-jolie-ujra-egyesitene-a-csaladjat-brad-pittel.htmlRetteg attól Angelina Jolie, hogy a válás során elveszíti gyermekeit, így egy bennfentes szerint arra is kész, hogy újra összehozza családjukat. A hírek szerint ez lehet az ok, ami miatt késlelteti a válást. CsaládAFPÍgy néz ki Fésűs Nelly nagyobbik lánya, Csenge: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180709-igy-nez-ki-fesus-nelly-nagyobbik-lanya-csenge-foto.htmlMiből lesz a cserebogár! Fésűs Nelly kislánya már nem kicsi többé: Csenge kész hölgy lett. CsaládOrigoSmaltig Dalma kislánya nem akarta odaadni öccsének a takarójáthttp://www.life.hu/csalad/20180709-smaltig-dalma-kislanya-nem-akarta-odaadni-occsenek-a-takarojat.htmlSmaltig Dalma kislánya nagyon szereti az öccsét, ám van, amit még a kisfiúnak sem enged meg szívesen: ezen akadt ki a nővér. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.