Megszületett az 54 éves Brigitte Nielsen gyermeke

baba Brigitte Nielsen szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy az ötödik gyermekével várandós 54 éves Brigitte Nielsen. A színésznő férjével már évek óta gyermekvállaláson gondolkodott.Amerikai lapértesüléesk szerint a pici meg is érkezett és kislány lett. 

A színésznő közel egy évtizede tervezte a babát. A People magazin - amikor kiderült, hogy Nielsen gyereket vár - rábukkant a dán-olasz színésznő egy 2008-as nyilatkozatára, amelyben azt ecsetelte, hogy férjével, a nála 15 évvel fiatalabb Mattia Dessivel gyermeket szeretnének vállalni. „A gyerekek éltetnek engem. A Playboy-fotózásom után belevágunk a lombikbébiprogramba. Tudom, nem biztos, hogy sikerül, de úgy érezzük, a házasságunk így lenne teljes" – nyilatkozta akkor, 45 évesen.

Nos, 10 évvel később a baba pénteken Los Angelesben 2381 grammal megszületett, és a Frida nevet kapta. "Nagyon boldogok vagyunk, hogy megszületett a gyönyörű kislányunk, hosszú út volt, de nagyon megérte. Sosem voltunk még ennyire boldogok" - nyilatkozta Brigitte és 39 éves párja, Mattia Dessi a People magazinnak.

you'll be a great papà ❤️ Ti amo #fathersday #daddy #love #family

Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) által megosztott bejegyzés,

A színésznő egyébként már ötször volt férjnél és eddig négy fia született. A legidősebb 34 éves, a legfiatalabb pedig 23.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.