Demcsák Zsuzsa gyerekek család kitűnő tanuló bizonyítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy a boldogság: kitűnő bizonyítványt szereztek Demcsák Zsuzsa gyerekei az iskolában.

Véget ért az iskola, és egyre több szülő mutatja be büszkén a közösségi oldalán, milyen bizonyítványt szereztek a gyerekek. Így tett Demcsák Zsuzsa is, aki majd' kicsattan a boldogságtól, hiszen kisfia és kislánya is kitűnővel végzett.

Természetesen érkeztek is a képhez szép számmal lájkok és gratuláló kommentek a műsorvezető követőitől.

#büszkeség #kitűnőbizonyítvány #mindakétgyerekemnek

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Vörös hajú szépséggel kapták rajta Zacher Gáborthttp://www.life.hu/sztarok/20180622-voros-haju-szepseggel-kaptak-rajta-zacher-gabort-lesifotok.htmlLesifotók tanúsága szerint új kedvese van Zacher Gábornak. TV + Sztárok--Gyanítják, öngyilkos lett Sophie Gradon brit szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-gyanitjak-ongyilkos-lett-sophie-gradon-brit-szepsegkiralyno.htmlDepresszióval küzdött és anyagi problémái voltak Sophie Gradon brit szépségkirálynőnek, aki tegnap hunyt el tragikus hirtelenséggel. Most azt gyanítják, öngyilkosságot követett el. TV + SztárokOrigoKiefer Sutherland először jelent meg barátnőjével: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180622-kiefer-sutherland-eloszor-jelent-meg-baratnojevel-foto.htmlKiefer Sutherland négy éve alkot egy párt egy Cindy Vela nevű nővel, de ezelőtt soha nem jelentek meg még közösen egyetlen eseményen sem. Nemrég azonban kivételt tettek: a színész végre megmutatta a barátnőjét. TV + Sztárok--Újraindul Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180622-ujraindul-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlA Blikk úgy értesült, hogy újra beadta a válási papírokat Hosszú Katinka. A házasságuk nyilvánalóan menthetetlen. TV + SztárokOrigoSzexi fotóval ünnepli a szelfi világnapját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-szexi-fotoval-unnepli-a-szelfi-vilagnapjat-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAhogy már írtunk róla, május 21-én van a szelfi világnapja, amelyet Liptai Claudia az Instagramján egy meghökkentő, ám nagyon szexi fotóval ünnepel. TV + Sztárok--Joseph Baena, Arnold Schwarzenegger szerelemgyermeke, apja szakasztott másahttp://www.life.hu/sztarok/20180621-joseph-baena-arnold-schwarzenegger-szerelemgyermeke-apja-szakasztott-masa.htmlMint ismeretes: Arnold Schwarzenegger és volt házvezetőnőjük, Mildred Baena viszonyából egy gyermek is szüeltett. A fiú már 21 éves, elképesztően hasonlít apjára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.