Csillag Endre Edda család gitáros apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillag Endre, azaz Csuka, aki hosszú éveken keresztül volt az Edda gitárosa, újra apai örömök elé néz. A zenész büszke rá, ogy a fogantatás "hagyományos úton" történt, nem kellett injekció.

"Prosztataműtétem volt, és a nejemet sem biztatta a doki, hogy még lehet gyereke, ezért a fiunk születése után nem is vigyáztunk, és júliusban érkezik a kislányunk. Őrület! Azért lesz gyerekem hatvanévesen, mert nem vigyáztam" - mesélte a Blikknek a zenész. A babával második felesége ajándékozza meg, aki 25 évvel fiatalabb nála.

"Marianna egy svájci restiben dolgozott, ott sok Eddát hallgatott, amire egy osztrák tanítványom is felfigyelt, és megadta neki az elérhetőségemet. Hét évvel ezelőtt találkoztunk, és csíptük egymást, de nem kezdtem tervezgetni, hiszen 25 évvel fiatalabb nálam, bár ez őt sosem zavarta. Az esküvőnkön már a fiunk is útban volt" - idézte fel megismerkedésüket Csillag Endre.

Most beszélt erről először: nagy gondok voltak Sebestyén Balázs fiávalhttp://www.life.hu/csalad/20180618-most-beszelt-errol-eloszor-nagy-gondok-voltak-sebestyen-balazs-fiaval.htmlAz UNICEF apák napi rendezvényén beszélt először Sebestyén Balázs arról a drámáról, amit nagyobbik fia, Beni miatt éltek át.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszületett az 57 éves Stanley Tucci ötödik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180616-megszuletett-az-57-eves-stanley-tucci-otodik-gyermeke.htmlAz Oscarra is jelölt színész és felesége, Felicity Blunt második közös gyermeküknek örülhetnek. Kislányuk április 19-én született, és az Emilia Giovanna nevet kapta.Család--Farkasházi Réka megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/csalad/20180616-farkashazi-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlJúnius 4-én született meg Farkasházi Réka kislánya, Tamara. A kisbabából eddig még nem láthattunk semmit, a lábait is Ábel Anita mutatta meg. Család--Kasza Tibi elárulta születendő gyermeke neméthttp://www.life.hu/csalad/20180616-kasza-tibi-elarulta-szuletendo-gyermeke-nemet.htmlHárom hete derült ki, hogy Kasza Tibi felesége, Maker babát vár. Most pedig a kicsi nemét is elárulták.CsaládOrigoMegszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180613-megszuletett-lovasi-andras-es-foldes-eszter-kisfia.htmlA Kiscsillag zenekar frontembere örömmel jelentette be közösségi oldalán, hogy kisfia született.Család--Smaltig Dalma, a Feleségek luxuskivitelben szereplője megmutatta kisfia arcáthttp://www.life.hu/csalad/20180613-smaltig-dalma-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-megmutatta-kisfia-arcat.htmlMájus végén született meg Smaltig Dalma kisfia, ám a luxusfeleség csak most mutatta meg a baba arcát.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.