Itt az első fotó Farkasházi Réka babájáról

baba Ábel Anita Farkasházi Réka babafotó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita babalátogatóban járt Farkasházi Rékánál, és meg is örökítette a megható pillanatot.

Alig több mint egy hete látta meg a napvilágot Farkasházi Réka harmadik gyermeke. A Barátok közt egykori színésznője a közösségi oldalán adott hírt a kis Tamara születéséről.

Ábel Anita most meglátogatta a sztáranyukát, és ha már ott járt, meg is örökítette a bensőséges pillanatokat. A műsorvezető Instagram-oldalára feltöltött fotóján épp puszit nyom a baba lábaira. A képhez csak annyit írt: „nincs ennél nagyobb csoda".

Ábel Anita Farkasházi Réka babájával Forrás: Instagram/Ábel Anita
Apák napján felejtsd el a túl érzelgős, mondhatni nyálas ajándékokat - Ötletekhttp://www.life.hu/csalad/20180526-apak-napjan-felejts-el-az-erzelgos-nyalas-ajandekokat-otletek.htmlAz apák napja igen hasonló az édesanyák ünnepéhez. Persze számukra nem rendeznek óvodai és iskolai előadást, nem kapnak virágot, és nem szólnak hozzájuk mondókák, dalocskák. Ugyanakkor csodálatos, hogy őket sem felejtjük el, hiszen egy apa, egy apakép épp annyira fontos egy mentálisan egészséges gyermek nevelése során, mint az anya megnyugtató jelenléte. Most nézzük meg, mivel lephetitek meg őket. CsaládOrigoSmaltig Dalma, a Feleségek luxuskivitelben szereplője megmutatta kisfia arcáthttp://www.life.hu/csalad/20180613-smaltig-dalma-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-megmutatta-kisfia-arcat.htmlMájus végén született meg Smaltig Dalma kisfia, ám a luxusfeleség csak most mutatta meg a baba arcát.CsaládOrigoA ruhaipar gyermekmunkásai – 260 millió gyerek dolgozik éhbérérthttp://www.life.hu/csalad/20180528-a-gyermekmunka-260-millio-gyerek-dolgozik-a-ruhaiparban.htmlAz International Labour Organization (Nemzetközi Munkaszervezet) jelentése szerint napjainkban a világon 260 millió (!) gyermek dolgozik. Közülük 170 millióra becsülik azoknak a számát, akik azért vállalnak munkát, hogy kielégítsék az európai és amerikai vásárlói igényeket. A legtöbb országban törvények tiltják a gyerekmunkát, ennek ellenére ez egy nagyon is elterjedt gyakorlat a világ legszegényebb részein. Bár 2000 és 2012 között az ILO becslései szerint 30 százalékkal csökkent a gyermekmunka mértéke, a világ gyermeklakosságának 11 százaléka még ma is meg van fosztva olyan alapvető jogoktól, mint például az iskolába járás. CsaládOrigoVoksán Virág, playmate gyermeket várhttp://www.life.hu/csalad/20180612-voksan-virag-playmate-gyermeket-var.htmlÉdesanya lesz Voksán Virág playmate, dj. Tervezték a gyermeket, nemét még nem lehet tudni, már az ötödik hónapban jár. Család--Kisbabát vár Hilary Duffhttp://www.life.hu/csalad/20180610-kisbabat-var-hilary-duff.htmlA színésznő az Instagramon, pocakos fotóval jelentette be, hogy bővül a családja.Család--5 dolog, amit nem tudtál a leghírhedtebb szerelmespárról: A Bonnie és Clyde legendahttp://www.life.hu/csalad/20180524-5-dolog-amit-nem-tudtal-a-leghirhedtebb-szerelmesparrol-bonnie-es-clyde-legenda.htmlKorábban már részletesen foglalkoztunk a két szerelmes életével, most azonban új fényben világítjuk meg a történetüket, és őket magukat is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.