Kasza Tibi felesége, Manker kisbabát vár: videó

kisbaba Darai Andrea Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisbabát vár Kasza Tibi és felesége, Manker.

Csodálatos lánykérés, mesébe illő esküvő - így él Kasza Tibi és szerelme, Manker. Már csak egy kisbaba hiányzott a boldogságukból, és hamarosan az is megadatik nekik:

Manker kisbabát vár,

amit egy megható videóban meséltek el követőiknek.

Szeretnénk veletek megosztani egy hatalmas örömhírt ❤️

KASZA-DARAI ANDREA (@darai_andrea) által megosztott bejegyzés,

Eltűnt gyerekek nyomában: szakértői reakciókhttp://www.life.hu/csalad/20180516-eltunt-gyerekek-nyomaban-rendorseg-pszichologus-szakerto-velemeny.htmlAz eltűnések hátterében sokféle ok húzódhat meg. Lehet, hogy valaki új életet akar kezdeni, de állhat a háttérben öngyilkossági szándék, baleset, esetleg megváltozott egészségügyi állapot. Lehet, hogy az eltűnt személy bűncselekmény elkövetése miatti felelősségre vonás elől menekül, de az is előfordulhat, hogy az ő sérelmére követtek el bűncselekményt. Az eltérő okok ellenére egy valami összeköti ezeket az ügyeket: szinte kivétel nélkül várja haza valaki az eltűntet. CsaládOrigoSzáraz kukoricacső, tablet, háziállat – Ezek a világ gyermekeinek kedvenc játékai: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180523-szaraz-kukoricacso-tablet-haziallat-ezek-a-vilag-gyermekeinek-kedvenc-jatekai-fotok.htmlA gyerekszobák és játékok rengeteget elárulnak az adott társadalomról, és természetesen az ott élők anyagi, valamint kulturális helyzetéről. Itthon a reklámok folyamatosan újabb és újabb fejlesztő és szórakoztató játékok megvételére buzdítanak. Azt sugallják, te csak akkor lehetsz jó szülő, ha a gyermek polcai roskadásig telnek műanyag- és plüssjátékokkal. Ám nem mindenhol van ez így. Sok helyen már az luxusnak számít, ha egynél több játéka van egy gyereknek. CsaládOrigoCsisztu Zsuzsáék a mai napig együtt alszanak fiaikkalhttp://www.life.hu/csalad/20180524-csisztu-zsuzsaek-a-mai-napig-egyutt-alszanak-fiaikkal-krisztian-adrian.htmlCsisztu Zsuzsa és férje a mai napig együtt alszik két közös fiukkal. Mint mondják, egyelőre nincs szívük kitessékelni őket a hálószobából. Család--Gönczi Gábor megmutatta családját: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180524-gonczi-gabor-megmutatta-csaladja-foto.htmlGönczi Gábor négy évvel ezelőtt talált rá élete párjára, két évvel ezelőtt családot is alapítottak. A műsorvezető most megmutatta, mennyire boldogok. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoTündéri fotót posztolt lányairól Béres Alexandrahttp://www.life.hu/csalad/20180524-tunderi-fotot-posztolt-lanyairol-beres-alexandra-panna-flora.htmlMeghitt fotót posztolt Béres Alexandra: közösségi oldalán mutatta meg gyönyörű lányait. Család--Anthony Hopkins 20 éve nem beszél lányával, azt sem tudja, van-e unokájahttp://www.life.hu/csalad/20180523-anthony-hopkins-20-eve-nem-beszel-lanyaval-azt-sem-tudja-vane-unokaja.htmlNem tudja van-e unokája, és szerinte a családtagoknak nem mindig kell szeretni egymást - vallja Anthony Hopkins, aki 20 éve nem beszélt lányával, Abigaillel. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.