Giedre Gomes fotósorozaton mutatja meg, milyen valójában az anyaság

Forrás: Giedre Gomes -
fotográfus anyaság fotós Giedre Gomes család valóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anyukák élete nem csak játék és mese, nap mint nap kerülnek nehéz, megoldásra váró helyzetekbe. Épp ezt szerette volna képein bemutatni a fotográfus, Giedre Gomes. 

Giedre Gomes is édesanya, de fotográfusként is rengeteg anyukát fotózott már gyermekével. Azt mondja, a képein általában virágos mezőn ülnek az édesanyák ábrándos tekintettel, csókot lehelnek gyermekük arcára, ami szép és jó, de amikor hazamegy saját családjához, arconcsapja a valóság.

Kevés a magánélet Forrás: Giedre Gomes

"Nincs szivárvány, unikornis és pillangó. Szerettem volna megmutatni az igazi életet, a valóságot, a rutint, amikor minden egyes nap ugyanaz ... reggeli, ebéd, vacsora, főzés, takarítás, mosoda, vezetés, vásárlás - minden egyes nap" - idézte a Metro Giedre Gomes szavait.

A valóság nem mindig tökéletes és rendezett Forrás: Giedre Gomes

Úgy tűnik, hogy vágya sikerült, rengeteg fotón magukra ismerhetnek az édesanyják.

Itt nincs unikornis Forrás: Giedre Gomes

Mindig vannak vicces pillanatok Forrás: Giedre Gomes

Egyedül maradt két gyermekével Morvai Noémi műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20180518-egyedul-maradt-ket-gyermekevel-morvai-noemi-musorvezeto.htmlA Virtuózok műsorvezetője, Morvai Noémi tavaly vált el két gyermeke édesapjától, most egyedül neveli őket. Azt mondja: nehéz időszakon van túl, de négy hónapja a szerelem is rátalált. Család--Így nézne ki Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180518-igy-nezne-ki-meghan-markle-es-harry-herceg-elso-gyermeke.htmlNem bírják kivárni az emberek, míg Harrynek és Meghan Markle-nek gyereke lesz, máris elképzelték, milyen lenne a közös csemetéjük. Család--Alec Baldwin 60 évesen ismét édesapa lett: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180518-alec-baldwin-60-evesen-ismet-edesapa-lett-foto.htmlA 60 éves Alec Baldwin és 34 éves felesége, Hilaria negyedik gyermeküknek örülnek, megszületett kisfiuk. Család--Gólyahír: megszületett Chrissy Teigen és John Legend második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180517-megszuletett-chrissy-teigen-es-john-legend-masodik-gyermeke.htmlMegszületett Chrissy Teigen és John Legend második gyermeke. A hírt a modell tudatta közösségi oldalán. Család--Kapócs Zsóka nem akarja, hogy fia celebgyerek legyenhttp://www.life.hu/csalad/20180517-kapocs-zsoka-nem-akarja-hogy-fia-celebgyerek-legyen.htmlKapócs Zsóka nemrégiben hozta világra kisfiát, azonban a nyilvánosságnak még nem mutatta meg. Most azt is elárulta, miért. CsaládOrigoVeszélyben a pápa, ha ugyanakkor tartanak brit hercegi esküvőt, amikor nyer a Liverpoolhttp://www.life.hu/csalad/20180514-veszelyben-a-papa-ha-ugyanakkor-van-brit-hercegi-eskuvo-amikor-nyer-a-liverpool.htmlAz elmúlt évek tapasztalatai alapján a Liverpool Bajnokok Ligája szereplése, valamint a brit hercegi esküvők komoly veszélyt jelenthetnek az aktuális pápára nézve. Diana és Károly házasságának évében II. János Pál kis híján életét vesztette egy merénylet során, Károly és Kamilla esküvőjét pedig egy nappal el kellett halasztani, hogy a brit királyi család részt vehessen a pápa temetésén. Ami ezeket az eseményeket összekapcsolja, az a Liverpool BL-győzelme. Idén is lesz egy hercegi esküvő, a Pool is bejutott a döntőbe, Ferenc pápa pedig pár éve megjósolta a saját halálát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.