Egyedül maradt két gyermekével Morvai Noémi műsorvezető

Forrás: Magyar Állami Operaház -
anyaság házasság válás család anya szerelem Virtuózok munka Morvai Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Virtuózok műsorvezetője, Morvai Noémi tavaly vált el két gyermeke édesapjától, most egyedül neveli őket. Azt mondja: nehéz időszakon van túl, de négy hónapja a szerelem is rátalált. 

"Mindig is nagy családot szerettem volna, egy olyan férfire vágytam, akivel harmóniában nevelgetjük a gyermekeinet. Tavaly év végén a legnagyobb egyetértésben váltam külön a gyerekeim apjától. Nehéz időszak következett, a gyerekekhez, a hároméves Zizihez és a hatéves Matyihoz kötődő feladatok javarészt rám maradtak. Persze, hozzá vagyok szokva, hisz az elmúlt hat évben is köztük és a tévé között ingáztam" - mesélte a Best magazinnak Morvai Noémi, a Virtuózok műsorvezetője.

Morvai Noéminek karrierje felfelé ível Forrás: Magyar Állami Operaház

Azt is elmesélte, hogy kislánya még fél éves sem volt, mikor a Fölszállott a páva című műsort vezette. Tíz percre lakott a stúdiótól, így még a szoptatást is meg tudta oldani.

Azt mondja, hogy a két gyermek nevelése nem könnyű, de igyekszik kézben tartani a dolgokat. Négy hónappal ezelőtt pedig újra rátalált a szerelem. "Belépett egy férfi az életembe, aki mindenben megtestesíti azt, amire mindig vágytam. Most boldog vagyok, és jó lenne, ha ez a boldogság maradna" - mondta Morvai Noémi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.