Varga Izabella közös fotó szelfi Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Iza immár 22 éve él együtt boldogságban férjével, akivel most az évforduló alkalmából egy közös szelfit is készített.

Még ma is úgy szereti egymást Varga Iza és férje, mint 22 évvel ezelőtt. Ezt bizonyítja az a szerelmes szelfi is, amit a Barátok közt színésznője most az évforduló alkalmával megosztott közösségi oldalán.

A párnak két közös gyermeke van, de nyitottak arra, hogy később esetleg még egy apróságot fogadjanak örökbe.

#22 # #évforduló

Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Melyik sztár párja a legcsinosabb, Sebestyén Balázs felesége, vagy Erdei Zsolt szerelme? Szavazz!http://www.life.hu/sztarok/20180423-melyik-sztar-parja-a-legcsinosabb-sebestyen-balazs-felesege-vagy-erdei-zsolt-szerelme.htmlMinden férfinak a saját felesége, barátnője a legcsodálatosabb nő az egész világon - jobb esetben -, ám mivel az ízlések különböznek, a külső szemlélő egyik sztárbarátnőt szebbnek, másik sztárfeleséget pedig talán csinosabbnak látja. Szerinted melyik sztárbarátnő a legszebb? TV + SztárokOrigoEgy látnok ikerpár kapcsolatba lépett Diana hercegnő szellemévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-egy-latnok-ikerpar-kapcsolatba-lepett-diana-hercegno-szellemevel.htmlÚgy tűnik Diana hercegnő nemcsak Vilmos herceg esküvőjén képviseltette magát, hanem kisebbik fia, Harry herceg esküvőjén is ott lesz, de Károlynak és Camillának is megbocsátott már, legalábbis ezt állítja egy látnok ikerpár, akik kapcsolatba léptek a hercegnő szellemével. TV + Sztárok--8 éves lett Köllő Babett kislánya, Milla: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-8-eves-lett-kollo-babett-kislanya-milla-foto.htmlNagy a boldogság Köllő Babettéknél: a luxusfeleség kislánya, Milla immár 8 esztendős lett. TV + Sztárok--Baukó Évát feszes, sokat mutató dresszben fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-bauko-evat-feszes-sokat-mutato-dresszben-fotoztak.htmlGyakorta oszt meg magáról csinos alakját megmutató fotókat Baukó Éva. Most sem tett másként, feszes fehér dresszben pózolt, a képet pedig közösségi oldalának követőivel is megosztotta. TV + Sztárok--Péter Srámek a Zenebutik csatornán lesz műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20180423-peter-sramek-a-zenebutik-csatornan-lesz-musorvezeto.htmlPéter Srámeket a Rising Star című tehetségkutatóban ismerte meg az ország, énekhangjával varázsolta el a nézőket, ám most egy új oldaláról mutatkozik be: műsorvezető lesz. TV + Sztárok--Majka bejelentést tett: megdöntötték a jegyeladási rekordokathttp://www.life.hu/sztarok/20180423-majka-bejelentest-tett-megdontottek-a-jegyeladasi-rekordokat.htmlMajka hatalmas örömhírről és büszkeségről számolt be Facebook-oldalán: nem lehet már jegyet venni koncertjére, ugyanis rekordidő alatt elkelt az összes! Ez még a külföldi sztároknak sem sikerült, csak neki.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.