Apa lett az EDDA gitárosa, Kicska László

Edda baba Kicska László gitáros apa zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apa lett az EDDA gitárosa, Kicska László. A zenész fotót is mutatott az egyhetes csöppségről.

Az EDDA gitárosának, az 52 esztendős Kicska Lászlónak alig egy hete született meg első gyermeke, Natália Zita. A zenész olyannyira titokban tartotta a gyermekáldást, hogy sokáig még a rajongók sem tudtak a jó hírről. A pici, aki 2800 grammal és 53 centivel jött a világra, szerencsére egészséges, gyönyörű és az édesapjára hasonlít.

Mikor kivették az orvosok, azonnal odaadták, így a kezemben tarthattam a pici lányt. Aztán kettesben voltunk még egy darabig egy külön szobában. Csak néztem, és nem tagadom, elsírtam magam." - idézte fel a megható pillanatokat Kicska László a Story magazinnak.

A zenész két éve van együtt 34 éves párjával, akivel tavaly döntötték el, hogy össze is kötik az életüket. Korábban egyébként már volt házas, első felesége nem más, mint Keresztes Ildikó. Az egykori házasok a mai napig jóban vannak egymással, gyakran beszélnek.

Nagyon örült, hogy apa leszek. Remélem, hamarosan neki is megmutathatom a kislányomat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.