Sváby András család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán enged betekintést magánéletében Sváby András, most azonban mégis megtette...

...és fotót töltött fel egyéves kisfiáról, MIlánról. Nézzétek csak!

#imadom

SvábyAndrás (@svaby) által megosztott bejegyzés,

A tévés nemrégiben arról is beszélt, hogy nem tartja magát mintaapának, de úgy érzi, valamit jól csináltak két nagyfia édesanyjával is, hiszen közös gyermekeik megállják a helyüket az életben.

Egyikük, Tamás hajómérnöknek tanul a dél-angliai Southamptonban. Péter pedig most érettségizik a konzervatóriumban. A televíziós személyiség úgy érzi, legkisebb fia, Milán megfiatalítja. "Olykor irigykedve nézem a lányos apákat. De többet nem próbálkozom, elég a három gyerek" - szögezte le.

Készültségben van a kórház Katalin hercegné szülése miatt, de valószínű, még várni kell a baba világrajövetelérehttp://www.life.hu/csalad/20180412-keszultsegben-van-a-korhaz-katalin-hercegne-szulese-miatt.htmlBár Katalin hercegné április 23-ára van kiírva, a St. Mary's kórháznál már fel is húzták a kordonokat, amikkel a sajtót és a rajongókat szeretnék távoltartani. Család--Babát vár Kate Hudsonhttp://www.life.hu/csalad/20180407-babat-var-kate-hudson-az-instagramon-osztotta-meg-az-oromhirt.htmlA színésznő a közösségi médiában osztotta meg örömét, és azt is elárulta, milyen nemű babája születik. Család--Sofron István és Tücsi babát szeretnénekhttp://www.life.hu/csalad/20180401-sofron-istvan-jegkorongozo-es-tucsi-musorvezeto-babat-szeretnenek.htmlAmerikába költözött, majd visszajött Európába Sofron István, a magyar férfi jégkorong-válogatott tagja, és menyasszonya, Claudia Ayree Tücsi. A pár nagyon vágyik már egy babára. CsaládOrigoInstagramjára posztolt kisfiáról,Jamesonról Pinkhttp://www.life.hu/csalad/20180330-instagramjara-posztolt-kisfiarol-jamesonrol-pink-enekesno.htmlAz énekesnő 2016. december 26-án hozta világra második gyermekét, akit azóta is boldogon örökít meg fényképeken, videókon. A rajongók persze odavannak érte. Család--Megszületett VV Zseraldin babája, Mirabellahttp://www.life.hu/csalad/20180316-megszuletett-vv-zseraldin-babaja-mirabella.htmlVV Zseraldin annak idején a villában Tivyvel kavart, de kapcsolatukból nem lett szerelem, a lányra pedig a kiesése után hamarosan rátalált a szerelem. Most pedig megszületett kislányuk, Mirabella. Család--Madox Dominiknak hívják majd Kulcsár Edina és Csuti kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20180324-madox-dominiknak-hivjak-majd-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-es-csuti-kisfiat.htmlTermészetes úton, apás szüléssel szeretné világrahozni kisfiát Kulcsár Edina.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.