svéd királyi család Születés svéd királyi család Magdolna hercegnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett a svéd királyi család legújabb tagja, Magdolna hercegnő és Chris O'Neill harmadik gyermeke. A kicsit Adrienne-nek nevezték el, és már az első fotók is napvilágot láttak róla. 

Adrienne-nek nevezték el a svéd királyi család legújabb tagját, Magdolna hercegnő és Chris O'Neill harmadik gyermekét. A Dailymail cikke szerint a csöppség teljes neve Adrienne Josephine Alice lett.

A kisded a tizedik helyet foglalja le az öröklési sorban, édesanyja pedig most regisztrált az Instagramra, és jobb képet nem is választhatott első posztjához, mint a család újdonsült tagjáról készült fotót. Itt jelentette be a királyi gyermek nevét is. Magdolna hercegnő máris több mint 50 ezer követőt szerzett magának.

A fotó egyébként a testvéri szeretetről is árulkodik, hiszen Adrienne-t testvéreivel, Leonore-ral és Nicolas-szal láthatjuk.

Adrienne Josephine Alice

Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) által megosztott bejegyzés,

Leonore and Nicolas welcoming their little sister home ❤️

Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) által megosztott bejegyzés,

Szandi lánya, Blanka 18. születésnapját ünnepli, gyönyörű nővé éretthttp://www.life.hu/csalad/20180313-szandi-lanya-blanka-18-szuletesnapjat-unnepli-gyonyoru-nove-erett.htmlBlanka, Szandi "kislánya" felnőtté cseperedett, gyönyörű nő lett belőle. Édesanyja Instagram-oldalán köszöntötte a jeles nap alkalmából. CsaládOrigoJustin Biebernek apja segít átvészelni a Selena Gomezzel való szakításthttp://www.life.hu/csalad/20180313-justin-biebernek-apja-segit-atveszelni-a-selena-gomezzel-valo-szakitast.htmlÚgy tűnik Justin Biebernek, apja Jeremy segít átvészelni az újabb szakítást Selena Gomezzel. Hétfőn lencsevégre kapták, ahogy az édesapa ebédet vásárol fiának. Család--Örökbefogadáson töri a fejét Horváth Tamás és felesége?http://www.life.hu/csalad/20180313-orokbe-fogadason-tori-a-fejet-horvath-tamas-es-felesege.htmlBár Horváth Tamás feleségének, Andinak a korábbi kapcsolatából már van egy gyermeke, úgy tűnik, szívesen bővítenék tovább a családjukat – akár háziállatokkal is. Ezúttal Balin jártak, ahol egy cuki majom vette le őket a lábukról. Család--Az általános iskola kiválasztása, avagy sok hűhó semmiérthttp://www.life.hu/csalad/20180312-az-altalanos-iskola-kivalasztasa.htmlA szülők életében az első 6 év tűnik a legmeghatározóbb időszaknak. A gyermek elindul a tökéletesen magatehetetlen állapottól, majd kis császárrá válik, aztán szemtanúi lehetünk, ahogy az elméje egyre jobban kinyílik, elkezd logikusan gondolkodni, érvelni, sőt vitázni is. A nappali alvások nyugtató üdesége lassan tova lesz, és pár gyorsan elszálló év alatt azon kapjuk magunkat, hogy iskolákat nézegetünk. De nem eszik olyan forrón a kását. CsaládOrigoDebreczeni Zita és Gianni Annoni hamarosan egy éves házasságukat ünneplihttp://www.life.hu/csalad/20180312-debreczeni-zita-es-gianni-annoni-hamarosan-egy-eves-hazassagukat-unnepli.htmlDebreczeni Zita és Gianni Annoni tavaly tavasszal kötötték össze életüket, hamarosan első évfordulójukat ünneplik. Zita ebből az alkalomból tett közzé egy szerelmes fotót kettejükről. CsaládOrigoIstenes Bence és Csobot Adél is részt vettek a gyermekemelés rekordkísérletébenhttp://www.life.hu/csalad/20180312-istenes-bence-es-csabot-adel-is-reszt-vettek-a-gyermekemeles-rekordkiserleteben.htmlA várandós Csobot Adél, párja Istenes Bence és kisfiuk, Nátán is részt vettek abban a világrekord kísérletben, amelyet vasárnap tartottak a Budapest Kongresszusi Központban. A rekord sikerült, rengeteg gyereket emeltek a magasba szüleik. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.