Elmúlt hároméves és beszélni is tanul az agy nélkül született kisfiú, Jaxon Buell

agy betegség élet orvos Jaxon Buell kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaxon Buel három és fél éves, pedig az orvosok azt jósolták, az egy éves kort se méri meg. Édesanyja folyamatosan frissíti Facebook-oldalát, amelyet Jaxon Strong, azaz Jaxon Erős névre kersztelt.

Korábban is beszámoltunk már Jaxon Buell, az agy nélkül született kisfiú életéről, aki már három és fél éves. Jaxon anenkefáliával született, azaz agyának mindössze 20 százaléka van meg, szüleinek, Brandonnak és Brittanynek a terhesség alatt az abortuszt javasolták.

A szülők azonban rendületlenül igyekeznek felőhetlenné tenni gyermekük mindennapjait, aki egyébként rohamokkal küzd, de édesanyja szerint a gyógyszerek sokat segítenek neki. Egy korábbi cikkünk például arról írtunk, hogy Jaxon már beszélni tanul. Facebook-oldala, amelyet édesanyja rendszeresen frissít a Jaxon Strong, azaz Jaxon Erős névre hallgat. Utoljára harmadik születésnapján, tavaly augusztusban posztoltak róla friss fotót, amelyen épp plüss kutyusát szorongatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.