Tommy Connolly örökbe fogadta várandós unokatestvérét, hogy ne kerüljön utcára

Forrás: Facebook/Tommy Connolly -
örökbe fogadás Születés család segítség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tommy Conolly 23 évesen lett nagypapa, amikor örökbefogadta várandós unokatestvérét azért, hogy a lánynak legyen tető a feje felett. A fiú tanulmányai és a sport mellett pénzt keres, hogy segíthessen rokonának, új otthonba is költöztek.

A 23 éves ausztrál diák, Tommy Conolly egy nap közösségi oldalán kapott üzenetet 17 éves unokhúgától. Volt egy szabadnapja, meglátogatta, a lány pedig elmesélte neki történetét. Évek óta szeretetotthonokban vagy az utcán él, 9 hónapos terhes, a gyermeke apja pedig börtönben van - mondta neki a lány.

Tommy Connolly örökbe fogadta várandós unokatestvérét Forrás: Facebook/Tommy Connolly

A news.com cikke szerint Tommy nem tétlenkedett, azonnal tudta, hogy segítenie kell rokonának. Magához költöztette a lányt, örökbe fogadta, így az újszülött kisfiút unokájaként neveli. Nagyobb házba költöztek, a tanulmányai és az atlétika edzések mellett pedig dolgozik is, hogy anyagilag is rendben legyenek.

Együtt a frissen alakult család Forrás: Facebook/Tommy Connolly

A történetet egyébként Tommy bátyja, Liam osztotta meg a Facebookon, így már számtalan gratuláló és biztató üzenetet kapnak. Sőt: az újdonsült nagypapát már lányok is megkeresték, sokan megkérdezték, van-e barátnője.

A büszke 23 éves nagypapa Forrás: Facebook/Tommy Connolly
Czippán Anett visszatért a képernyőre, nem szégyelli a szülés után rajta maradt plusz 10 kilóthttp://www.life.hu/csalad/20180220-czippan-anett-visszatert-a-kepernyore-nem-szegyelli-a-szules-utan-rajta-maradt-plusz-10-kilot.htmlCzippán Anett nem sokkal a szülés után visszatért a képernyőre, ám az látszik, alakja még nem a régi. A műsorvezető azonban nem bánja, azt mondja, amíg szoptat, nincs fogyókúra. Család--Elköltözött feleségétől Rácz Béla, vagyis Young Ghttp://www.life.hu/csalad/20180220-elkoltozott-felesegetol-racz-bela-vagyis-young-g.htmlMegromlott az egykori valóságshow-sztár, Rácz Béla és feleségének kapcsolata. A később Young G néven rappelő zenész már el is költözött otthonról. CsaládOrigoGyermeke apjával, Travis Scottal szelfizett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20180219-gyermeke-apjaval-travis-scottal-szelfizett-kylie-jenner.htmlKylie Jenner és párja, Travis Scott korábban is csak nagyon ritkán mutatkozott együtt, és a rajongók már-már azt gyanították, hogy szakítottak. Most azonban véget vetettek a találgatásoknak és néhány nappal gyermekük születése után egy közös fotót posztoltak. CsaládOrigoKirály Viktor ikertestvérének, Bennek fia, Kai már 1 éveshttp://www.life.hu/csalad/20180219-kiraly-viktor-ikertestverenek-bennek-fia-kai-mar-1-eves.htmlKözösségi oldalukon köszöntötte Király Viktor és Király Linda testvérük, Ben 1 éves kisfiát, Kai-t. Család--Pintér Tibor megmutatta kisfiát: Máté 12 éves és kiköpött apjahttp://www.life.hu/csalad/20180219-pinter-tibor-megmutatta-kisfiat-mate-12-eves-es-kikopott-apja.htmlPintér Tibor megmutatta fiát a közösségi oldalán: kiderült, hogy a lassan tinédzserré cseperedő Máté tiszta apja. CsaládOrigoCooky elárulta, hogy vízben szülte meg kisfiukat, Kevint Debórahttp://www.life.hu/csalad/20180219-cooky-elarult-hogy-vizben-szulte-meg-kisfiukat-kevint-debora.htmlHihetetlenül boldog apuka Cooky, minden teendőből kiveszi a részét és természetesen a szülésnél is bent volt, ami nem volt hétköznapi! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.