Cséffalvay Dorkának, az Éjjel-nappal Budapest szereplőjének kislánya született

Születés kisbaba család Éjjel-nappal Budapest Cséffalvay Dorka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest szereplője, Cséffalvay Dorka világra hozta kislányát, Párkai Zorka Blankát. 

Közösségi oldalán jelentette be az Éjjel-nappal Budapest Majája, Cséffalvay Dorka, hogy megszületett kislányuk, Párkai Zorka Blanka. A fotón az újdonsült édesanya és édesapa fogja az újszülött csöppség kezét.

Párkai Zorka Blanka 2018.02.18. ❤️

Dr. Párkai - Cséffalvay Dorka (@dorkacseffalvay) által megosztott bejegyzés,

Czippán Anett visszatért a képernyőre, nem szégyelli a szülés után rajta maradt plusz 10 kilóthttp://www.life.hu/csalad/20180220-czippan-anett-visszatert-a-kepernyore-nem-szegyelli-a-szules-utan-rajta-maradt-plusz-10-kilot.htmlCzippán Anett nem sokkal a szülés után visszatért a képernyőre, ám az látszik, alakja még nem a régi. A műsorvezető azonban nem bánja, azt mondja, amíg szoptat, nincs fogyókúra. Család--Elköltözött feleségétől Rácz Béla, vagyis Young Ghttp://www.life.hu/csalad/20180220-elkoltozott-felesegetol-racz-bela-vagyis-young-g.htmlMegromlott az egykori valóságshow-sztár, Rácz Béla és feleségének kapcsolata. A később Young G néven rappelő zenész már el is költözött otthonról. CsaládOrigoGyermeke apjával, Travis Scottal szelfizett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20180219-gyermeke-apjaval-travis-scottal-szelfizett-kylie-jenner.htmlKylie Jenner és párja, Travis Scott korábban is csak nagyon ritkán mutatkozott együtt, és a rajongók már-már azt gyanították, hogy szakítottak. Most azonban véget vetettek a találgatásoknak és néhány nappal gyermekük születése után egy közös fotót posztoltak. CsaládOrigoKirály Viktor ikertestvérének, Bennek fia, Kai már 1 éveshttp://www.life.hu/csalad/20180219-kiraly-viktor-ikertestverenek-bennek-fia-kai-mar-1-eves.htmlKözösségi oldalukon köszöntötte Király Viktor és Király Linda testvérük, Ben 1 éves kisfiát, Kai-t. Család--Pintér Tibor megmutatta kisfiát: Máté 12 éves és kiköpött apjahttp://www.life.hu/csalad/20180219-pinter-tibor-megmutatta-kisfiat-mate-12-eves-es-kikopott-apja.htmlPintér Tibor megmutatta fiát a közösségi oldalán: kiderült, hogy a lassan tinédzserré cseperedő Máté tiszta apja. CsaládOrigoCooky elárulta, hogy vízben szülte meg kisfiukat, Kevint Debórahttp://www.life.hu/csalad/20180219-cooky-elarult-hogy-vizben-szulte-meg-kisfiukat-kevint-debora.htmlHihetetlenül boldog apuka Cooky, minden teendőből kiveszi a részét és természetesen a szülésnél is bent volt, ami nem volt hétköznapi! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.