100 ezer követője volt Instagramon, amikor még meg sem született

fotó baba Instagram újszülött világutazó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már születése előtt 100 ezer Instagram-követőre tett szert a világutazó szülők gyermeke, Calihan Gee.

Néhány évvel ezelőtt vágott neki a nagyvilágnak Jessica és férje, Garrett. Feladták a karrierjüket, hogy gyermekeikkel körbe utazhassák a Földet. Az interneten rengeteg követőre tettek szert, és amikor kiderült, hogy Jessica harmadjára is várandós, létrehoztak egy saját Instagram-fiókot a születendő babájuknak. Az oldal olyan gyorsan felpörgött, hogy még azelőtt elérte a 100 ezer követőt, hogy Calihan világra jött volna.

A kis világsztár pár napja megszületett, és az első videók már fel is kerültek róla a közösségi oldalára.

Weight = 8 lbs 1 ounce. Length = 20 inches. Cheek softness = Off the charts..

Calihan "Cali" Gee (@caligee) által megosztott bejegyzés,

Gyermeke apjával, Travis Scottal szelfizett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20180219-gyermeke-apjaval-travis-scottal-szelfizett-kylie-jenner.htmlKylie Jenner és párja, Travis Scott korábban is csak nagyon ritkán mutatkozott együtt, és a rajongók már-már azt gyanították, hogy szakítottak. Most azonban véget vetettek a találgatásoknak és néhány nappal gyermekük születése után egy közös fotót posztoltak. CsaládOrigoPintér Tibor megmutatta kisfiát: Máté 12 éves és kiköpött apjahttp://www.life.hu/csalad/20180219-pinter-tibor-megmutatta-kisfiat-mate-12-eves-es-kikopott-apja.htmlPintér Tibor megmutatta fiát a közösségi oldalán: kiderült, hogy a lassan tinédzserré cseperedő Máté tiszta apja. CsaládOrigoMielőtt elővette volna a gyűrűt, párja megkérte a kezét - Cuki videóhttp://www.life.hu/csalad/20180216-mielott-elovette-volna-a-gyurut-parja-megkerte-a-kezet-cuki-video.htmlEgyszerre kérte meg egymás kezét egy leszbikus pár. Sejtelmük sem volt arról, hogy mire készül a másik. CsaládThinkstockBelevágott a babaprojektbe Kucsera Gábor és Tápai Szabinahttp://www.life.hu/csalad/20180215-belevagott-a-babaprojektbe-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-terhesvitamin.htmlJöhet a második gyerek Tápai Szabináéknál: a sztárpár a közösségi oldalon adta hírül, belevágnak a babaprojektbe. Család--Érkezik a baba: Michelisz Norbiék második gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20180215-erkezik-a-baba-michelisz-norbiek-masodik-gyermekuket-varjak.htmlTovább bővül Michelisz Norbiék családja: az autóversenyző gyönyörű felesége immár második babájukkal várandós. A házaspár még legalább 1-2 gyermeket tervez. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült: kisfiút hord a szíve alatt Balássy Bettyhttp://www.life.hu/csalad/20180212-kiderult-kisfiut-hord-a-szive-alatt-balassy-betty.htmlJúliusra várja harmadik közös gyermekét Balássy Betty és Varga Feri, most pedig az is kiderült, az énekesnő kisfiút hord a szíve alatt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.