Király Viktor ikertestvérének, Bennek fia, Kai már 1 éves

cuki fotó kisbaba Király Linda cuki születésnap Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalukon köszöntötte Király Viktor és Király Linda testvérük, Ben 1 éves kisfiát, Kai-t. 

Ma már aligha lesz aranyosabb annál, minthogy Kai, azaz Király Viktor ikertestvérének, Bennek kisfia első születésnapját ünnepli a Király család. Linda és Viktor is közösségi oldalán kívánt boldog születésnapot a csöppségnek.

Viktor még azt is megosztotta követőivel, jobb, ha a lányok vigyáznak, hiszen unokaöccse máris egy igazi férfi.

Eltemették a rákban elhunyt szépségkirálynőt, Koller Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20180219-eltemettek-a-rakban-elhunyt-szepsegkiralyno-koller-katalint.htmlKemény harcot vívott életéért Koller Katalin, de másodjára már nem sikerült legyőznie a rákot. A szépségkirálynő távozott az élők sorából, temetésén még utoljára mindenkinek üzent. TV + Sztárok--Pártos Csillának és fiának hamarosan ki kell költöznie Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-partos-csillanak-es-fianak-hamarosan-ki-kell-koltoznie-pecsi-ildiko-ingatlanabol.htmlFolytatódik a háború Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között. Sok éve tart már, de nem találnak megoldást. Pártos Csilla csak azt szeretné, ha nem kerülnének utcára, Pécsi Ildikó azonban ki akarja költöztetni őket a lakásból. A megállapodás lenne a jó megoldás, de egyelőre ez lehetetlen. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián megmutatta gyönyörű új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-berki-krisztian-megmutatta-gyonyoru-uj-szerelmet-foto.htmlBerki Krisztián szerelmes és ezt már nem is titkolja. Közösségi oldalán mutatta meg új választottját. TV + SztárokOrigoVajna Timi majdnem balesetet szenvedett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-vajna-timi-majdnem-balesetet-szenvedett-foto.htmlVajna Timi jelenleg Aspenben síel, ahol egy szellemekkel teli hotelben szállt meg és majdnem lezuhant egy hatalmas lépcsőről. TV + SztárokOrigoShane Tusup tanítványaival és munkával vigasztalódik Hosszú Katinkával való szakítása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180219-shane-tusup-tanitvanyaival-es-munkaval-vigasztalodik.htmlTanítványai körében ismét mosolyog Shane Tusup, aki a munkába temetkezik Hosszú Katinkával történt szakítása után. TV + Sztárok--Meztelen testét tekergeti a fürdőszobában Christina Aguilera (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180218-meztelen-testet-tekergeti-a-furdoszobaban-christina-aguilera.htmlA 37 éves énekesnő az Instagramra posztolta a tőle szokatlanul szexi képeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.