Családi életükről mesélt Rubint Réka

Forrás: Schobert Norbi/Facebook -
Rubint Réka család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka életében a családja a legfontosabb. Elmondta, miként telik egy napjuk, hogyan élnek, és mi az, ami néha elbizonytalanítja. 

"Korábban minden munkát elvállaltam, most viszont fontosabb, hogy bele tudjak nézni Norbika vízilabdaedzésébe. A napom nagy része a logisztikáról szól a három gyerek körül. Most Norbi éppen hazavitte Zalánt, ötre kísérem angolra, fél hatra Larával a lovardába kell érni, Norbika fél hétkor száll be a medencébe, Larát nyolcra viszem az egyik barátnőjéhez, és amíg iskolában vannak, addig intézem a céges dolgokat. Ráadásul a lányommal iskolaválasztás előtt állunk" - mondta el a Blikknek Réka, és hozzátette, néha elbizonytalanodik, mindent jól csinál-e.

"Állandóan azon aggódom, hogy jól csinálom-e, sikerül-e mindent megadnunk a gyerekeinknek ahhoz, hogy boldogok legyenek. Azt szeretném, hogy mindenük meglegyen, nem anyagilag, hanem érzelmileg..." - tette fel a kérdést.

Forrás: Schobert Norbi/Facebook

Először lépett az utcára kéthetes kisbabájával Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20180203-eloszor-lepett-utcara-kethetes-kisbabajaval-kim-kardashian.htmlEgy béranya szülte meg Kanye Westtel közös gyereküket, Chicagót.Család--Az esküvőjükről beszélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20180202-az-eskuvorol-beszelt-liptai-claudia.htmlA BEST magazinnak mesélt nyárra tervezett esküvőjükről Liptai Claudia. Család--Apás szülést tervez Földes Eszterhttp://www.life.hu/csalad/20180120-apas-szulest-tervez-foldes-eszter-szineszno-lovasi-andras-felesege.htmlFöldes Eszter az RTL Klub Reggelijében mesélt várandósságáról. Azt nem árulta el, hanyadik hónapban van, de azt igen, hogy apás szülést terveznek, de ezt azért még alakíthatja az élet, ha például Lovasi András pont a színpadon lesz, amikor megindul a szülés. CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo800 ezres babakocsit vesz kisfiának Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20180128-800-ezres-babakocsit-vesz-kisfianak-vasvari-vivien-luxus-vivien.htmlLuxus Vivi és Fecsó babája áprilisban érkezik. CsaládOrigoDoszpot Evelin véleménye a nyilvános szoptatásrólhttp://www.life.hu/csalad/20180117-doszpot-evelin-velemenye-a-nyilvanos-szoptatasrol-micsoda-nokben-meselt.htmlA nyilvános szoptatásról fejtette ki markáns véleményét Doszpot Evelin a Micsoda nők! stúdiójában. CsaládOrigoSzombathelyen született 2018 első babájahttp://www.life.hu/csalad/20180101-szombathelyen-szuletett-2018-elso-babaja-a-markusovszky-korhazban.html2018-ban Szombathelyen, nulla óra 1 perckor született az első gyermek vidéken, a Markusovszky Kórházban. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.