Erdei Zsolt bevallotta, Vilike nem a legjobbkor érkezett

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Születés Erdei Zsolt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt gyerekeiből kettő koraszülöttként jött a világra, ami nagyon megviselte a szülőket. Az egykori bokszoló bevallotta, hogy legkisebb fia nem éppen a legjobbkor érkezett a családba.

Mint tudjuk, Erdei Zsolt és párja nagyon nehéz hónapokat tudhatnak a hátuk mögött, hiszen ahogy kislányuk, Gréta, kisfiuk is koraszülöttként jött a világra. Könnyebbség, hogy pontosan tudták, mire számíthatnak, ettől függetlenül azonban egyáltalán nem volt egyszerű végigcsinálni. Erdei Zsolt az ATV Esti Frizbijében beszélt a megpróbáltatásaikról.

Erdei Zsolt szerint kisfia nem a legjobbkor érkezett Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az az igazság, hogy nem a legjobbkor jött Vilike.

Ha egy kifacsart szülő van a gyerek mellett, akkor nem ér semmit az egész, a szülőnek is kell töltődnie, mert ha nem, akkor nem tud adni"Kiegészítjük egymást, és amikor látjuk, hogy az egyiknek mankó kell, akkor a másik odaáll"Blikk

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.