Döbbenetes: ötmillióért árulja gyermekét a magyar házaspár - Videó

Forrás: Thinkstock -
örökbefogadás riport emberkereskedelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a törvény tiltja, hiszen emberkereskedelemnek minősül, ma is előfordulnak olyan esetek, hogy a szülők több millióért cserébe a legnagyobb titokban eladják újszülött gyermeküket.

Az RTL Klub Fókusz című műsorának riporterei leplezték le azt a párt, akik születendő gyermeküket árulják. A döbbenetes felvételből kiderül, a leendő szülők 5 milliót kérnek a csöppségért. A magzatot is csak azért tartották meg, hogy pénzt kaphassanak érte. Most több, gyermekre váró párral egyeztetnek, és akikkel meg tudnak egyezni, azoknak odaadják a babát.

A műsorban megszólalt egy olyan anyuka is, aki ugyanezzel a módszerrel már négy gyermekét adta el. Ő, mint mondja, nem tudta volna a kicsik iskoláztatását fizetni, ezért úgy gondolta, jobb nekik olyan szülőkkel, akik ezt megengedhetik maguknak.

"Persze amikor kérek a babámról fotókat, akkor összeszorul a szívem és sírnék, de én csak arra tudok gondolni, hogy neki egy új életet adtam. Ők ki tudják tanítani, iskoláztatni, semmiben nem fog hiányt szenvedni sem lelkileg, sem anyagilag" – mesélte el a nő.

A riporterek úgy tudják, a rendőrség nyomoz hasonló ügyekben, ugyanakkor hivatalos közleményt vagy választ nem kaptak tőlük.

Feneket villantott a szexi Instagram-sztár, Julianne (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180117-feneket-villantott-a-szexi-instagram-sztar-julianne.htmlEgy aprócska miniszoknyában mutatta meg fenekét a dögös amerikai modell, Julianne, akit több millióan követnek Instagramon. TV + SztárokOrigoIsmét anyaszült meztelenül pózol Emily Ratajkowsi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-ismet-anyaszult-meztelenul-pozol-emily-ratajkowsi.htmlEmily Ratajkowski ismét sokkol: egy teljesen pucér fotót osztott meg követőivel az Instagramon. TV + SztárokOrigoMegszületett a magyar műsorvezető, Takács Rita gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20180117-megszuletett-a-magyar-musorvezeto-takacs-rita-gyermeke.htmlMegszületett a Sport TV műsorvezetőjének, Takács Ritának a második gyermeke. A büszke anyuka már fotót is posztolt a kicsiről. TV + Sztárok--Kapócs Zsóka megmutatta születendő gyermeke babaszobáját - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-kapocs-zsoka-megmutatta-szuletendo-gyermeke-babaszobajat.htmlMegmutatta születendő gyermeke kisszobáját Kapócs Zsóka, aki márciusra várja kisfiát. TV + Sztárok--A közösségi oldalon köszöntötte fel Tóth Vera születésnapos húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-a-kozossegi-oldalon-koszontotte-fel-toth-vera-szuletesnapos-hugat-gabit.htmlIgazi testvéri szeretet köti össze a Tóth lányokat, ezt bizonyítja az a bejegyzés is, amit Tóth Vera tett ki a közösségi oldalára néhány órája. TV + Sztárok--Fotókon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova tündéri ikergyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20180117-fotokon-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-cuki-ikergyermekei.htmlMegmutatta ikergyermekeit a közösségi oldalon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova. A babák elképesztően aranyosak! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.