Liptai Claudia kisfia egyre cukibb: fotó!

fotó műsorvezető Liptai Claudia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia friss fotójától te is elolvadsz: a kis Marci egyre édesebb. 

Liptai Claudia 2016. őszén hozta világra második gyermekét, aki a Marcell Ádám nevet kapta. Az örömhírt a műsorvezető egy aranyos posztban újságolta el a követőinek, akik együtt örvendeztek a sztárral.

Később azonban többen is szóvá tették, hogy Claudia nem mutat fotókat a cseperedő kis legényről, a kétgyermekes anyuka azonban "rendet rakott" a méltatlankodók között. Mostanság viszont megoszt egy-egy képet Marciról, aki láthatóan sokat nőtt az elmúlt időszakban.

Most például az édesapjával készült egy közös kép, amelyen jól látszik, hogy a kicsinek milyen vakítóan kék szemei vannak. Nem csoda, hogy a követők olvadoznak a szépségétől:

Nincsenek szavak @dongelato

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Elizabeth Cochran, a világ első oknyomozó riportere megjárta a bolondokházáthttp://www.life.hu/csalad/20180116-elizabeth-cochran-az-elso-oknyomozo-riporter-elmegyogyintezet-vilagrekord.htmlElizabeth a maga korában igazi úttörőnek számított. A Nellie Bly álnéven író hölgy olyan dolgokat tett, melyre előtte nemhogy nő, még férfi sem vállalkozott. Felvetette magát egy elmegyógyintézetbe, és megírta az ottani tragikus állapotokat, megteremtve ezzel az oknyomozó újságírás alapjait. Sőt, megdöntötte Jules Verne fikciós karakterének rekordját is. Olvasd el, ennek a csodálatos és meglepően szabad életet élő nőnek a történetét. CsaládAFPKapócs Zsóka párja nem lesz bent a szülésnél: ez tönkretenné a kapcsolatukathttp://www.life.hu/csalad/20180117-kapocs-zsoka-parja-nem-lesz-bent-a-szulesnel-ez-tonkretenne-a-kapcsolatukat.htmlMár mindent eltervezett és előkészített Kapócs Zsóka a baba érkezésére, már "csak" a megszületése hiányzik. Erről is elárult egy-két dolgot az egykori műsorvezető, ugyanis pontosan tudja, hogy fog zajlani. CsaládOrigoDoszpot Evelin véleménye a nyilvános szoptatásrólhttp://www.life.hu/csalad/20180117-doszpot-evelin-velemenye-a-nyilvanos-szoptatasrol-micsoda-nokben-meselt.htmlA nyilvános szoptatásról fejtette ki markáns véleményét Doszpot Evelin a Micsoda nők! stúdiójában. CsaládOrigoMegszületett Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20180116-megszuletett-kim-kardashian-es-kanye-west-harmadik-babaja.htmlKim Kardashian nem titkolta, hogy betegsége miatt nem hozhat több kisbabát a világra, ám férjével, Kanye Westtel nagyon szerettek volna még egy harmadik csemetét is: így bérenyát választottak. Család--Tom Jones milliárdos, fia pedig évek óta hajléktalan: sosem találkoztak méghttp://www.life.hu/csalad/20180116-tom-jones-milliardos-fia-pedig-evek-ota-hajlektalan.htmlTom Jones dúsgazdag ember, ám gyermekéről ez nem mondható el: a fia évek óta hajléktalan, és még sosem találkoztak. Család--Kalocsai Krisztián, a Hip Hop Boyz egykori rappere megmentette házasságáthttp://www.life.hu/csalad/20180116-kalocsai-krisztian-a-hip-hop-boyz-egykori-rappere-megmentette-hazassagat.htmlA Hip Hop Boyz egykori oszlopos tagja épp most lábal ki egy kapcsolati válságból: úgy nézk i, feleségével sikerül rendbe hozniuk a házasságukat. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.