Tom Jones milliárdos, fia pedig évek óta hajléktalan: sosem találkoztak még

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Ralf Succo -
hajléktalan Tom Jones gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Jones dúsgazdag ember, ám gyermekéről ez nem mondható el: a fia évek óta hajléktalan, és még sosem találkoztak.

Az énekes két évig teljesen elutasította gyermekét, aki Katherine Berkery modelltől született, végül DNS-teszt is bizonyította, hogy a kisfiú tényleg az övé. A bíróság ugyan kimondta, de Tom Jones a nyilvánosság előtt továbbra sem ismerte el fiát, aki 1988-ban született. Az énekes csak 2008-ban vállalta fel őt. Ez az időszak nyomot hagyott Jonathan Berkery lelkében, az élete ma sem rendezett: évek óta hajléktalan, míg apja dúskál a pénzben.

Tom Jones fia hajléktalan Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Ralf Succo

Sztárapák balkézről született gyermekei - Eltitkolt szerelemgyerekek?


Nem Tom Jones az egyetlen, akinek balkézről született gyermeke van. És persze a titkok sosem maradnak örökké a szekrényben, és ha valakiről több év után derül ki, hogy bizony van egy eltitkolt gyermeke, az nem csak a házasságában, hanem a karrierjében is törést okozhat. A következőkben olyan sztárapukákat mutatunk be, akik bizony titkolták törvénytelen gyermeküket, ám mind az öten másként kezelték ezt a helyzetet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.