Kiss Endi nem szokványosan készül a karácsonyra

Kiss Endi karácsony ünnep dobos Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Endi furcsa karácsonyi tervéről számolt be: volt kedvesével, és jelenlegi párjával is együtt lesz karácsonykor. 

Kiss Endi, a Hooligans tehetséges dobosa elárulta, hogy az általánostól igen csak eltérő módon fogja ünnepelni a karácsonyt. Ugyanis nem csak a kedvese, Linda lesz vele, hanem a gyermekei és a volt párja, Vera is:

"Verácskával különváltunk, de mai napig ő a legjobb női barátom. Imádjuk egymást, és ezen soha semmi nem változtathat" - mesélte a zenész, aki nagyon büszke arra, hogy a különválás ellenére is jó kapcsolatban maradtak a gyermekei anyjával. Azt is elárulta, hogy Vera és Linda jó viszonyban vannak, így pedig az is megtörténik, hogy közösen töltenek el időt:

Halász Judit Koncert

Endi Kiss (@kissendi) által megosztott bejegyzés,

"Lindát mindhárom lányom szereti és Verával is jól kijönnek. Azt tervezzük, hogy karácsonykor mindannyian összejövünk, és együtt várjuk majd a Jézuskát" - mesélte Endi a Ripostnak, aki imádja a gyerekeit, ezért külön öröm a számára, hogy ők is jól kijönnek Lindával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.