anyaság Para Nyugalom Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi megkapta azt, amire nagyon vágyott: végre anyuka lett. A műsorvezető kisfia a Mendel nevet kapta, és a szülők már alig várják, hogy hazavihessék új otthonukba. Egy barátjuk szerint ők biztosan nem tartoznak majd a parázós anyukák és apukák csapatába. 

Szabó Zsófi december 4-én adott életet gyermekének. A kisfiú és az anyuka is jól vannak, egészségesek, és várják, hogy végre hazamehessenek. Abba az otthonba, ami éppen elkészült a kicsi születése előtt, de a szülők ettől sem voltak idegesek. Teljes nyugalomban vezényleték végig az építkezést, de valószínűleg immár szülőként sem tartoznak majd a parás anyukák és apukák közé.

Szabó Zsófi nem fog sokat idegeskedni Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

"

Régen láttam ilyen laza szülőket, mint amilyenek ők.

Borsnak

A krampusz és a virgács fontosabb, mint a Mikuláshttp://www.life.hu/csalad/20171204-a-krampusz-es-a-virgacs-fontosabb-mint-a-csoki-mikulas.htmlA piros kabátos állandó társaként járja az otthonokat, és a rosszaknak virgácsot hagy. De ki ő tulajdonképpen? Miért „kellett" a karácsonyi időszakban egy csúnya rém? Erre keressük most a választ. CsaládOrigoTinédzser a családban – A tiltással nem sokra mész, de van más lehetőséghttp://www.life.hu/csalad/20171204-tinedzser-a-csaladban-a-tiltassal-nem-sokra-mesz-de-van-mas-gyermeknevelesi-lehetoseg.htmlAz egyszerű tiltásokkal nem mész sokra. Még egy kisgyermeknek is sokkal könnyebb betartani a szabályokat, ha tudja, érti a hozzá vezető okokat. Miként lehet hát jól tiltani? Ebben segítünk most neked. CsaládOrigoMásodik babájával terhes Miranda Kerrhttp://www.life.hu/csalad/20171204-miranda-kerr-masodik-gyermekevel-terhes.htmlVáratlan örömhírről számolt be nemrég Miranda Kerr: második gyermekével terhes. Család--Hadas Kriszta az abortuszt választotta: nem vállalta beteg gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20171204-hadas-kriszta-az-abortuszt-valasztotta-beteg-lett-volna-a-gyermeke.htmlBorzasztóan nehéz döntést kellett meghoznia Hadas Krisztának annak idején: terhessége alatt kiderült, hogy a magzata nagyon beteg. A műsorvezető úgy határozott, hogy nem vállalja a babát. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMa van Tilla születésnapja - így köszöntötte családja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20171203-ma-van-tilla-szuletesnapja-igy-koszontotte-csaladja-foto.htmlMa van Tilla születésnapja és ebből az alkalomból ágyban köszöntötte őt családja.CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoElhunyt fiáról beszélt Fásy Ádámhttp://www.life.hu/csalad/20171202-elhunyt-fiarol-beszelt-fasy-adam-a-fem3ban.htmlFásy Ádámnak és Zsüliettnek nagyon fontos a család és az együtt töltött idő, sok programot szoktak csinálni közösen. Fásy Ádám elmondta, hogy már azóta szoros a kötelék közöttük, amióta lánya megszületett. CsaládMTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.