Német klinikán találták meg az egy hete eltűnt négygyermekes magyar anyát

2017.10.12. 06:19

A 47 éves Farkas Krisztina eltűnését okóber másodikán jelentették. Németországi munkahelyéről tartott hazafelé, amikor egy Nürnberghez közeli pihenőhelynél, hajnai két óra körül eltűnt.

"Ketten utaztak még vele. Ők állítják, hogy az édesanyám hirtelen kipattant az autóból, és szó nélkül otthagyta őket. Nos, mindez nagyon furcsa, egyáltalán nem rá vall. Elképzelni sem tudom, hogy mi történhetett"mesélte a Borsnak az asszony lánya, Anett, aki nem érti, hogyan hagyhatták ott hajnalban a társai, miért nem indultak azonnal a keresésére.

A család egy hét után most végre hírt kapott az édesanyáról.

"Kedden értesítettek minket, hogy egy német idegklinikán fekszik, Ansbach városában. Mikor beszéltünk, rettentően zavart állapotban volt, nagyon megrémisztett. Az iratai, a pénze és a telefonja is szőrén-szálán eltűnt. Csak arra emlékszik, hogy három napig kóborolt az erdőben, majd egy út szélén összeesve találtak rá" - mondta Anett.

Krisztina Tiszapalkonyán élő családja szeretné hazaszállíttatni az édesanyát. Ehhez egy vér szerinti hozzátartozónak ki kellene utaznia Németországba, de ezt az anyagi körülményeik miatt segítség nélkül nem tudják finanszírozni.eltűntNémetországkórházédesanya