Lerajzolták, hogy néz majd ki Katalin hercegné és Vilmos harmadik gyermeke

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
kinézet Katalin hercegné Vilmos herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin és Vilmos szeptember elején jelentették be, hogy a harmadik közös gyermeküket várják. Sokan annyira izgatottak lettek a ténytől, hogy megpróbálták elképzelni, és meg is szerkesztették a harmadik királyi csemetét: így fog kinézni!

Katalin hercegné és Vilmos herceg hamarosan háromszoros szülők lesznek. Erről a királyi pár szeptember eljén adott tájékoztatást, és arról is, hogy Katalin egyi deig nem tesz eleget hivatalos kötelezettségeinek kóros rosszulléte miatt.

Úton van Katalin és Vilmos harmadik gyermeke Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein

Nemrég azonban megjelent egy rendezvényen, ez azt jelentheti, hogy végre Katalin túl van a kezdeti nehézségeken. Újbóli megjelenése megihlette Joe Mullins fantomképrajzolót. Tanulmányozta Katalin és Vilmos legutóbbi képeit, valamint a kis György és Sarolta fotóit is, ezeket összevetve készítette el a számítógépes arcképet a harmadik trónörökösről. Így nézne ki a hercegi pár harmadik gyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.