Tündéri fotót mutatott a kisbabájáról Szinetár Dóra: fotó

kisbaba Szinetár Dóra babafotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra kisbabája vasárnap született meg, és ma már fotót is mutatott róla a közösségi oldalán. 

Szinetár Dóra kisfia vasárnap este érkezett a világra, és a Makranczi Benjámin nevet kapta. A híres színésznő elárulta, hogy kifejezetten jó élményként élte meg a szülést, ugyanis ő is és a kisfiú is nagyon jó kezekben voltak.

Ma már a közösségi oldalára is feltöltött egy képet, amelyen jól látható a kisbaba, aki hosszú, barna hajjal látta meg a napvilágot. Az egész család nagyon izgatottan várta a kicsit, aki szerencsére makk egészséges, szép kisbaba.

"Hahó Világ! Tisztelettel jelentem, megérkeztem! Nevem Makranczi Benjámin, és vasárnap este láttam meg a napvilágot (holdvilágot) Anyukám és Apukám (meg persze a tesóim és nagyszüleim) legnagyobb boldogságára.(...) Gyengéden születtem, valóban, ahogy ők mondják itt a kórházban, így Anya is nagyon jól van, megyünk is már haza! Mindenkinek szép napot, és boldog életet! Üdvözlettel: Benji"

Az interneten támadják Szinetár Dórát

Szinetár Dóra a FEM3 Micsoda nők! című műsorában panaszkodott, hogy megbélyegezték a kommentelők. Több követőjének is szúrja a szemét, hogy a színésznő három gyermeke, három különböző férfitól van. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.