Ikrekkel várandós Hillary Scott, a Lady Antebellum énekesnője.

Hillary Scott lady antebellum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban szörnyű vetélése volt a sikeres énekesnőnek, aki egy különleges videóban mondta el négyéves lányának, hogy újra állapotos.

A 31 éves énekesnő februárban ad életet az ikreknek. "Az, hogy két baba érkezik hozzánk, valóságos csoda"- mondta az énekesnő, aki korábban, 2015. szeptemberében elvetélt.

Forrás: Instagram

Szakított Gáspár Evelin és szerelme - fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170817-szakitott-gaspar-evelin-es-szerelme.htmlEgyéves lett Gáspár Evelin kutyája, de ennél sokkal fontosabb információ is kiderült a szülinapos ebről készült fotó alatti kommentek egyikéből. Család--Horváth Éva örülne egy második babánakhttp://www.life.hu/csalad/20170805-horvath-eva-ket-gyermeket-akar.htmlLesz-e második gyermeke Horváth Évának? Egy interjúban erről is beszélt.CsaládOrigoHarmadik gyermekét várja Jessica Albahttp://www.life.hu/csalad/20170718-harmadszor-terhes-jessica-alba.htmlHivatalosan is bejelentette a színésznő, hogy harmadik kisbabáját várja. Család--Friss képek a svéd király öt unokájárólhttp://www.life.hu/csalad/20170715-kepek-a-sved-kiraly-unokairol.htmlPénteken ünnepelték a svéd trónörökös, Viktória koronahercegnő 40. születésnapját. Az ünnepségen a svéd király összes unokája ott volt. Így bandáztak egymással a totyogó hercegek és hercegnők. Család--Mostohája miatt zokogott az esküvőn ez a kisfiú - videóhttp://www.life.hu/csalad/20170724-mostohaja-miatt-zokogott-a-kisfiu.htmlZokogásban tört ki ez a kisfiú, amikor mostohája megható fogadalmat tett az esküvőn arról, hogyan fogja gondját viselni. Család--Kiskutyát adott menyasszonyának az esküvőn a férfi - ez lett a végehttp://www.life.hu/csalad/20170813-kiskutyat-kapott-az-eskuvon-a-menyasszony.htmlEz most az egyik legfelkapottabb videó a YouTube-on. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.